Mam chyteny spodok dveri, aj z vnutornej strany, spolujazcove dvere rovno pod tou ciernou listou, trosku aj prahy no ale hlavne spodne casti dveri...co odporucate..ako osetrit a opravit tie hnede kvietocky.
 Mam chyteny spodok dveri, aj z vnutornej strany, spolujazcove dvere rovno pod tou ciernou listou, trosku aj prahy no ale hlavne spodne casti dveri...co odporucate..ako osetrit a opravit tie hnede kvietocky. 
Moderátor: Blue Lanos
 Kamarat vravi ze je velmi vhodne pouzit laminat, trosku presmirglovat a nastriekat zakladnou, porvchovou, a este lak. Na prahy som daval taky hrbolaty gumeny sprej alebo ako to nazvat, a prahy musim povedat ze celkom drzia, tam som striekal len ciernu zakladnu a v pohode...
 Kamarat vravi ze je velmi vhodne pouzit laminat, trosku presmirglovat a nastriekat zakladnou, porvchovou, a este lak. Na prahy som daval taky hrbolaty gumeny sprej alebo ako to nazvat, a prahy musim povedat ze celkom drzia, tam som striekal len ciernu zakladnu a v pohode... tu základovku musíte ,ale dát nejlépe dvousložlovou ,aby měla nějakou tvrdost.A ten obroušený flek natřít odrezovačem a nechat působit,pak to odmastit a nazákladovat.Potom plnič mají ho i ve spreji a pak ten vrchní sprej /v barvě auta/
 tu základovku musíte ,ale dát nejlépe dvousložlovou ,aby měla nějakou tvrdost.A ten obroušený flek natřít odrezovačem a nechat působit,pak to odmastit a nazákladovat.Potom plnič mají ho i ve spreji a pak ten vrchní sprej /v barvě auta/ 

ale uz jsem ho prelestil sprejem a je to dobry
 ale uz jsem ho prelestil sprejem a je to dobry zalozil som tuto temu skor kvoli radam ako na to (na hrdzu) ako osetrovat/opravovat a pod.
 zalozil som tuto temu skor kvoli radam ako na to (na hrdzu) ako osetrovat/opravovat a pod.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |