Vitam ta medzi nami a tesi ma ze tvoj prvy prispevok zabludil prave tu

Uz teraz ratam s tebou na zraze ale cca tyzden pred potom potvrd 101% ucast

Tusim ze so Sparkom tam nebude zatial nikto

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Tak Vitaj medzi nami. Si vôbec prvý majiteľ nového SPARKa na tomto fóre,ešte ani žiaden SPARK nebol na zraze,najmaldšie Matízky sú sú z r.2004 ,čo chodia pravidelne na zrazy,každá nová duša vítanáPeterF píše:Ahojte vsetci som tu sice novy ale poctivo vas sledujem uz par tyzdnov a aj vdaka vam a vasim prispevkom som sa vcera stal novym majitelom CHEVROLETU SPARK LT
Dufam ze sa mi podari prist 27eho na zraz do BB.Zatial sa majte uvidime sa.

Kúzlo neplánovaného
Kúzlo neplánovaného  Tu sa mi podarilo zachytiť 3 generácie matízkov po kope. Hádam konečne na nejakom zraze sa mi podarí aj všetky 4
  Tu sa mi podarilo zachytiť 3 generácie matízkov po kope. Hádam konečne na nejakom zraze sa mi podarí aj všetky 4  

PF ja som MF
 PF ja som MF  

Sice ty asi pojdes cez marti sturec ?
 Sice ty asi pojdes cez marti sturec ?

spravíme hromadný zraz a propagáciu možno nám strelia zadara dáke reklamné vecičkyFoXo píše:25-27.3.2010 je den otvorenych dveri chevroletu
27 je akurat zraz stretka. Prideme vsetci pred Chevrolet?

Len musím už prehodiť radiátor kúrenia lebo ta sauna sa mi moc nepáčí takže v nedelu budem mať čo robiť
 Len musím už prehodiť radiátor kúrenia lebo ta sauna sa mi moc nepáčí takže v nedelu budem mať čo robiť  
 )
)

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |