Moderátor: Blue Lanos

jj díky super vypadá to pěkně,v pondělí se půjdu zeptat někde u nás a nechám to spravit
 jj díky super vypadá to pěkně,v pondělí se půjdu zeptat někde u nás a nechám to spravit  

Jo paradox je že to je vlastne môj prvý príspevok
 Jo paradox je že to je vlastne môj prvý príspevok   

Robota je to ako pre vraha ale dá sa to akorát mám obe ruky rozrezané a krvavé no a tie akrobatické polohy to tedy nič moc pre moje kríže no zvládol som to presne ako je to tu na fóre deklarované odborníkom na kúrenia a ten kdo to už robil tak vie čo to je a pred každým smekám
 Robota je to ako pre vraha ale dá sa to akorát mám obe ruky rozrezané a krvavé no a tie akrobatické polohy to tedy nič moc pre moje kríže no zvládol som to presne ako je to tu na fóre deklarované odborníkom na kúrenia a ten kdo to už robil tak vie čo to je a pred každým smekám   No chcel som to nafotiť ale to sa nedá len som začal ale potom už boli ruky špinavé a lepkavé no a hlavne na to nieje čas ani chuť.A to čo tieklo nebola ta rúrka ako som si myslel ale 2 diery tedy jedna bola velmi velká,no následovala zborka a to tiež je pôrod to všetko zošroubovať spátky a samo že ten molitan či co to je na podlahe mám už doma vyčistený a szuší sa lebo z neho nenormálne tieklo a to rosenie už konečne prestalo a ani sa nečudujem v plastovom lôžku radiátora bol bazén G12
 No chcel som to nafotiť ale to sa nedá len som začal ale potom už boli ruky špinavé a lepkavé no a hlavne na to nieje čas ani chuť.A to čo tieklo nebola ta rúrka ako som si myslel ale 2 diery tedy jedna bola velmi velká,no následovala zborka a to tiež je pôrod to všetko zošroubovať spátky a samo že ten molitan či co to je na podlahe mám už doma vyčistený a szuší sa lebo z neho nenormálne tieklo a to rosenie už konečne prestalo a ani sa nečudujem v plastovom lôžku radiátora bol bazén G12   Som však šťastný ako blcha a dúpfam že to už dlho nebudem musieť robiť jo a tu skrutku čo drží ten držiak na rúrkach som tam tiež nedostal ale kúskom gumenej hadice som to tam vymedzil a drží tam ako prikovaný.Tak kdo další bude odvážný
 Som však šťastný ako blcha a dúpfam že to už dlho nebudem musieť robiť jo a tu skrutku čo drží ten držiak na rúrkach som tam tiež nedostal ale kúskom gumenej hadice som to tam vymedzil a drží tam ako prikovaný.Tak kdo další bude odvážný  
 Peháčku vždycky něco zbyde
 Peháčku vždycky něco zbyde 

Ahoj ja to mam tiež polamané a v krčí neviem či majú práve tú stranu čo potrebuješ ja som zohnal iba dvejanodvt píše:blahožela Peha čku. mna to tiez caka ale az v lete sa pustim do toho. ale teraz by som potreboval radu. odisla mi ta lista na okne z vonke na soferovi. z vnutra ju drzia tri srubky a na dvoch su zavity strhane, teraz mi okno tlaci cez gumicky von. nevedel by si poradit dajaky obchod bo dajak sa mi nedari su zohnat.
 z internetu z bazaru tam jaden rozpredaval legu tiež to neni bohvie čo .Ja som ich z vonkajšej strany prevrtal a dal zapustenú samorezku a oblepil som ih celé carbon.foliou aspon to zatial drží po hromade.No a cez toto leto to idem spravit z plechu no a pokoj na večné časi
   z internetu z bazaru tam jaden rozpredaval legu tiež to neni bohvie čo .Ja som ich z vonkajšej strany prevrtal a dal zapustenú samorezku a oblepil som ih celé carbon.foliou aspon to zatial drží po hromade.No a cez toto leto to idem spravit z plechu no a pokoj na večné časi 

.
.
 Ja dám namesto toho dreva carbon to ešte nemá nik
 Ja dám namesto toho dreva carbon to ešte nemá nik 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |