N3oklane: Ale ty jsi volal až okolo 10.30h...n3oklan píše:Jajuska95 : tak kdo mi to bral telefon ?
 a to už byl Ivča vzhůru..

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
N3oklane: Ale ty jsi volal až okolo 10.30h...n3oklan píše:Jajuska95 : tak kdo mi to bral telefon ?

Děkujeme organizátorům, nám se to moc líbilo a určitě příští rok znova na jelena.....n3oklan píše:...posoudit dle sebe nemohu dostatecne obektivne (me se libil)....

....konečně vidím své auto zezadu při jízdě
 ....konečně vidím své auto zezadu při jízdě 
 Cruzík je opravdu krásné autíčko..
  Cruzík je opravdu krásné autíčko..  a ta barva k němu jde Xsotfxi
  a ta barva k němu jde Xsotfxi  

Som rád že Vám to vyšlo
 Som rád že Vám to vyšlo  
 to: Jiříku a Bohdanko
 to: Jiříku a Bohdanko   ta běhavka určitě nebyla z polibku " Vazouna " na tvář
 ta běhavka určitě nebyla z polibku " Vazouna " na tvář   ale přežrali jste se zabíjačkových dobrot
 ale přežrali jste se zabíjačkových dobrot   a svádíte to na někoho úplně nevinného
 a svádíte to na někoho úplně nevinného   já jsem zdravý jako řípa a moc se bavím ... na Váš účet
 já jsem zdravý jako řípa a moc se bavím ... na Váš účet   alesponˇsi na II.severočeský sraz rádi vzpomenete - že ? Jinak jsem rád poznal nové lidičky jako jsou : xsoftx s přítelkyní
 alesponˇsi na II.severočeský sraz rádi vzpomenete - že ? Jinak jsem rád poznal nové lidičky jako jsou : xsoftx s přítelkyní   - ja.davida s přítelkyní
  - ja.davida s přítelkyní   - a kluka Děčínskýho Matizáka
 - a kluka Děčínskýho Matizáka   ostatní účastníky znám a tímto Vás všechny zdravím
 ostatní účastníky znám a tímto Vás všechny zdravím   hodnocení si musíte udělat své a očekávám,že bude kladné jako vždy
 hodnocení si musíte udělat své a očekávám,že bude kladné jako vždy   ahojky
 ahojky 

Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejdeJajuska95 píše: ...ta barva k němu jde Xsotfxi
 Neměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?
  Neměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?   
Díky za foto....hlavně z palačinkárnyJ.Bad píše:Tady jsou nějaké fotky..

Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena
 Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena   Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
 Nerozdělili se a zbouchali ho sami.  

Učila jsem se němčinu, ale moc mi to nejde..xsoftx píše:Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejdeJajuska95 píše: ...ta barva k němu jde XsotfxiNeměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?

Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše:Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena

-------------------J.Bad píše:Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše:Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena

čau Vazoun "
 čau Vazoun "   hlavně že jste se pomněli dobře
 hlavně že jste se pomněli dobře   

, ale zvládl jsem to po třech hodinách spánku jsem opět zavsedl do auta a odbyl si šichtu za volantem.
  , ale zvládl jsem to po třech hodinách spánku jsem opět zavsedl do auta a odbyl si šichtu za volantem.   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |