Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

------------------------------------Ivoš píše:No hele pod tou SPZkou to sedí jak prdel na hrnec....dobrá práce,kámo

----------------------------------REBEL píše:ZBYLY ME 2BILY 1STRIBRNA 3ORANZOVÝ ALE NEBYL BY PROBLEM JE TREBA NA VYCHODOCESKEJ DODELAT KDYBY TO STACILO

Kedze som si vsimol ze na mojej SPZ mam reklamu tak sa mi nechcelo rychlo vymyslat ako ju preciernit aby bolo vidno strieborne znaky. Zajtra spravim foto
 Kedze som si vsimol ze na mojej SPZ mam reklamu tak sa mi nechcelo rychlo vymyslat ako ju preciernit aby bolo vidno strieborne znaky. Zajtra spravim foto 

to: "  FOXO " na tom černým podkladu to vyzerá velmi pekne. Ta samolepa má lepení na sklo zevnitř ? Napiš něco bližšího o tom - díky " Vazoun "
 to: "  FOXO " na tom černým podkladu to vyzerá velmi pekne. Ta samolepa má lepení na sklo zevnitř ? Napiš něco bližšího o tom - díky " Vazoun "   

Ale tu som namontoval len ked mi ju sundal Peter
 Ale tu som namontoval len ked mi ju sundal Peter 
----------------------FoXo píše:Ajoj,
Aj ta spina tam celkom pasuje
Nalepka je obycajna a lepi sa s vonku.
Su to nalepky, ktore sa objednavali u Rebela a potom ich doniesol do Manina na zraz.
Objednal som si 2 strieborne a 2 cierne aspon tusim alebo len strieborne
Cierne mali ist potom ak tak na chromovu SPZAle tu som namontoval len ked mi ju sundal Peter
 jenom on " NE " či raději " NE "
 jenom on " NE " či raději " NE "   Ale však Ti to neudělal schválně
  Ale však Ti to neudělal schválně   zapoměl se při couvání podívat do zrcátka
 zapoměl se při couvání podívat do zrcátka   ahoj a dík " Vazoun "
 ahoj a dík " Vazoun "  

Diky
   Diky
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |