Funkcny zosilovac i reprak. Bedna je robena pod rozmerov vyrobcu. Len sa rozhodujem ci tam dam alebo nedam bassreflex. Potom pride koberec. Hra to pekne, vonku nic nepocut ale dnu je strasny hluk. Jedine teda, co vonku pocut je drncanie SPZ a este niecoho, no na to som este neprisiel, ze co tam je navyse
  Funkcny zosilovac i reprak. Bedna je robena pod rozmerov vyrobcu. Len sa rozhodujem ci tam dam alebo nedam bassreflex. Potom pride koberec. Hra to pekne, vonku nic nepocut ale dnu je strasny hluk. Jedine teda, co vonku pocut je drncanie SPZ a este niecoho, no na to som este neprisiel, ze co tam je navyse   
 A tu je to cele

no budem mat teraz holy kufor?
  no budem mat teraz holy kufor?  no... co sa da robit....
  no... co sa da robit.... 

este to obalit kobercom a bude to k svetu...co sa tyka toho bassreflexu...tak sa pozri, ci vyrobca neudava iny objem bedne pre uzavretu a bassreflexovu bednu....atie kable trosku schovat
 este to obalit kobercom a bude to k svetu...co sa tyka toho bassreflexu...tak sa pozri, ci vyrobca neudava iny objem bedne pre uzavretu a bassreflexovu bednu....atie kable trosku schovat   ale inak som zvedavy ako to hraje....
 ale inak som zvedavy ako to hraje....  

a neviem preco. Dvere som vytlmoval, ale asi je to stale malo.
  a neviem preco. Dvere som vytlmoval, ale asi je to stale malo.   

Good work
  Good work