Uz nevim jak tomu zabranit poradte

Mate to taky v takovem stavu vase fara

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp  

ja mam uni zástěrky a otukaný nic nemám uvidíme pořádně po zimě.Ty kamínky taky můžou tukak o vnitřek zadního podběhu tam je jen slabej nástřik ochrany a tuká to o holej plech.
 ja mam uni zástěrky a otukaný nic nemám uvidíme pořádně po zimě.Ty kamínky taky můžou tukak o vnitřek zadního podběhu tam je jen slabej nástřik ochrany a tuká to o holej plech. 

Já mám na zimu 13" ET 45 a kola jsou zalezlá pěkně uvnitř takže auto zaliskaný nemám jen trochu plus zástěrky univerzál
 Já mám na zimu 13" ET 45 a kola jsou zalezlá pěkně uvnitř takže auto zaliskaný nemám jen trochu plus zástěrky univerzál a na léto mám 14" ET 32 ty už jsou trochu vylezly ale v létě to nevadí
 a na léto mám 14" ET 32 ty už jsou trochu vylezly ale v létě to nevadí 

ET neupravíš jeho velikost je vyražena na plech. disku.Ale jestli máš kola od chevy asi to et 45 mají.Já ted nevím přesně ale ty gumy 13"  jsou dost úzký,ale na jízdě to nepoznáš vůbec akorát mě to přijde s těma 13 lenivý .Májí menší obvod.Akorát to vypadá ty kola takový malý ale už jsem si zvykl
 ET neupravíš jeho velikost je vyražena na plech. disku.Ale jestli máš kola od chevy asi to et 45 mají.Já ted nevím přesně ale ty gumy 13"  jsou dost úzký,ale na jízdě to nepoznáš vůbec akorát mě to přijde s těma 13 lenivý .Májí menší obvod.Akorát to vypadá ty kola takový malý ale už jsem si zvykl 

to asi jo ale pneu musíš dát jen to co máš zapsané v TP!!!
 to asi jo ale pneu musíš dát jen to co máš zapsané v TP!!! hlavní jsou ty zástěrky aspon vpředu a alespon na zimu je dát
 hlavní jsou ty zástěrky aspon vpředu a alespon na zimu je dát  

edie píše:Jo a jeste jsem se te chtel zeptat mam ty stejny uni zasterky v predu a pri montazi jsem zjistil ze zespodu prahu je takovy lem a zavazi te zastesce.
Jak si to resil

Ja bych tu zasterku normalne strihnul tam kde je ten lem a hotovo cooooooo

jj i já to tak udělal není to zvrchu ani vidět když to nesedne nplně přesně
 jj i já to tak udělal není to zvrchu ani vidět když to nesedne nplně přesně  musím to v létě ještě doladit protože jsem to dělal narychlo před barákem
  musím to v létě ještě doladit protože jsem to dělal narychlo před barákem 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |