Naolejujem okno? Pomoze to?
Jo a minule mi primrzli o sklo ked snezilo a ja som nechal auto tyzden odparkovane.

Nejake napady?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins

), tak mozno stierace nebudu vrzgat ani neprimrznu, ale neviem ci nieco cez to sklo este uvidis
 ), tak mozno stierace nebudu vrzgat ani neprimrznu, ale neviem ci nieco cez to sklo este uvidis  

No naolejovať asi nie,tieto z hypermarketov v zime bežne po 3 mesiacoch vŕgajú,najlepšie po zime vymeniť,ale mal som aj stierače Zn. BOSCH a takisto začali vrzgať,možno o meiac neskôr.]Rebro[ píše:Co mam s tym robit? Maju asi 3 mesiace.
Naolejujem okno? Pomoze to?
Jo a minule mi primrzli o sklo ked snezilo a ja som nechal auto tyzden odparkovane.
Nejake napady?

Takže kľudne vymeniť a netraba sa báť ani tých TESCO,kvalita primeraná a cena dobrá.
 Takže kľudne vymeniť a netraba sa báť ani tých TESCO,kvalita primeraná a cena dobrá.Mne tiez pomaha na vrzgot ostriekat okno nemrznucou,tak asi nieco na tom budemikikoti píše:Mne vrzgaju len po umyťi na benzínke a ked ten automat navoskuje celé auto aj s oknami. Mne vždy pomohlo umyť okná aj stierače nemrznucou zmesou . Skús a uvidíš.

Jo inak ta zimná vodička do ostrekovačou fakt dobre pomáhá proste keď vrzne tak nastriekať a zasa je chvílku pokoj ale proste je to tak Daewa vrzgajú stieračami ale klídek vrzgá aj Oktávka aj Superb a Renault a to tie dva mám s Flatom a aj tak vrznú a najhoršie je že majú automatické púšťanie stierača takže aj keď na okne nie je vela vody tak spustia no a raz dobre a potom vrzgggg
 Jo inak ta zimná vodička do ostrekovačou fakt dobre pomáhá proste keď vrzne tak nastriekať a zasa je chvílku pokoj ale proste je to tak Daewa vrzgajú stieračami ale klídek vrzgá aj Oktávka aj Superb a Renault a to tie dva mám s Flatom a aj tak vrznú a najhoršie je že majú automatické púšťanie stierača takže aj keď na okne nie je vela vody tak spustia no a raz dobre a potom vrzgggg  

a po pár měsících vyhodit......
  a po pár měsících vyhodit......   

tak vrzgaju ale len ked maju dost vody ale iba kratko, teda myslim to tak, ze ked zacne prsta tak vrzgaju, ale po nejakych 10minutach prestanu, neviem ci zmaknu alebo sa napiju vody. Ale na solnej brecke nevrzgaju
 tak vrzgaju ale len ked maju dost vody ale iba kratko, teda myslim to tak, ze ked zacne prsta tak vrzgaju, ale po nejakych 10minutach prestanu, neviem ci zmaknu alebo sa napiju vody. Ale na solnej brecke nevrzgaju  . Tusim by som im uz mal vymenit gumicky, ved sa od staroby rozpadnu
. Tusim by som im uz mal vymenit gumicky, ved sa od staroby rozpadnu  .
. 

"
 "| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |