,inak nič nechýbalo ani v Maníne ani v Olšovci

,v Plumlove som nebol,takže nemůžu soudit,ale určite bylo fajn,ako spieva Petr Spálený
 ,v Plumlove som nebol,takže nemůžu soudit,ale určite bylo fajn,ako spieva Petr Spálený 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

------------------------Lucaso1 píše:Mne je to jedno kde bude zraz len nech je to blízko aj pre mňa a rád prídem bo v čechách som v živote nikdy nebol
 kolegáčik " Alvin " Tě bere určitě do vleku,však máte oba Nitranský okres
 kolegáčik " Alvin " Tě bere určitě do vleku,však máte oba Nitranský okres   

A organizácia tak ta pre mna nikdy nemala chybu ať už to robil kdo kolvek no a to objednávanie ubytka a stravy samostatne to je jedna z najlepších vecí lebo nechávať to na dakom a potom keď sa nedostaví každý tak je problém takže pokud sa určí miesto a dátum ostatné si každý doobjedná sám a je pokoj no a môže začať zábava o ktorú vlastne ide.
 A organizácia tak ta pre mna nikdy nemala chybu ať už to robil kdo kolvek no a to objednávanie ubytka a stravy samostatne to je jedna z najlepších vecí lebo nechávať to na dakom a potom keď sa nedostaví každý tak je problém takže pokud sa určí miesto a dátum ostatné si každý doobjedná sám a je pokoj no a môže začať zábava o ktorú vlastne ide.  

Ze preco ist stale niekde kde to uz poznam.
 Ze preco ist stale niekde kde to uz poznam. Halusky zasadne tam kde ich mam uz otestovane lebo potom sa mi stava ze sa tesim nahalusky a donesu mi muku a mast
  Halusky zasadne tam kde ich mam uz otestovane lebo potom sa mi stava ze sa tesim nahalusky a donesu mi muku a mast 
 Ti co maju plyn tak polku vyplaty
 Ti co maju plyn tak polku vyplaty   

,ale to je tak skúsenosť posledných 5-6 rokov,možno teraz je to iné. Njlepšie zas sú v Lucasovom regióne,na Salaši v Cabaji
 ,ale to je tak skúsenosť posledných 5-6 rokov,možno teraz je to iné. Njlepšie zas sú v Lucasovom regióne,na Salaši v Cabaji

Ale nie.
 Ale nie. 

lebo to neovladam  dik
 lebo to neovladam  dik 

Vím že to sem nepatří ,ale nabízí se mi otázka překladateli.. co je drevokocur??-peha- píše:Január - Leden
Február - Únor
Marec - Březen
Apríl - Duben
Máj - Květen
Jún - Červen
Júl - Červenec
August - Srpen
September - Září
Október - Říjen
November - Listopad
December - Prosinec

)
 )| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |