Aj Vam sa to takto zvysilo? Na plnu nadrz budem rad ked spravim 450km
Moderátor: Blue Lanos

to ako ked mam cestu do prace 9km tak mam asi v cca 4 - 4,5km zastavit (vtedy ma motor asi spravnu teploru podla rucicky) normalne zastavit na neutral a zase sa rozbehnut alebo treba aj vypnut motor????? Co vlastne ziskam touto procedurou
  to ako ked mam cestu do prace 9km tak mam asi v cca 4 - 4,5km zastavit (vtedy ma motor asi spravnu teploru podla rucicky) normalne zastavit na neutral a zase sa rozbehnut alebo treba aj vypnut motor????? Co vlastne ziskam touto procedurou 

, takze tento problem by nemal nastat
, takze tento problem by nemal nastat 
 ). Ale to chodim iba do a z roboty, okolo 10km, z toho 1/2 po Petrzalke, potom pristavny most a zjazd do Ruzinova. Motor ma normalnu teplotu az na moste, viac ako za polovicou cesty ...
 ). Ale to chodim iba do a z roboty, okolo 10km, z toho 1/2 po Petrzalke, potom pristavny most a zjazd do Ruzinova. Motor ma normalnu teplotu az na moste, viac ako za polovicou cesty ... 

. Az ked sa motor zahreje, potom je mozne ju zapnut (ale to mi uz je na dve veci
 . Az ked sa motor zahreje, potom je mozne ju zapnut (ale to mi uz je na dve veci  ). A prave ze by som to potreboval hned po nastartovani, kvoli vysuseniu vzduchu. V Hermese mi klimu dotlakovali a povedali, ze je to tak normalne, ze pri nizkych teplotach nezapne. Ale ja si pamatam, ze ked bolo afto nove, tak som klimu dokazal zapnut aj pri nizsich teplotach. Ake s tym mate skusenosti ?
 ). A prave ze by som to potreboval hned po nastartovani, kvoli vysuseniu vzduchu. V Hermese mi klimu dotlakovali a povedali, ze je to tak normalne, ze pri nizkych teplotach nezapne. Ale ja si pamatam, ze ked bolo afto nove, tak som klimu dokazal zapnut aj pri nizsich teplotach. Ake s tym mate skusenosti ?  

uvidime ci to ma vyznam
  uvidime ci to ma vyznam  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |