Ale vlaky se ted taky zrovna moc nepohybuji.Topol píše:Pěkný den
To by bylo na dlouhou debatu.Ale nikdo mě nepřesvědčí,že třeba nad 500km by vlak nebyl rychlejší.Jinak já na blbosti nemám a zas tolik nekupuji.Ale tato společnost je založena na spotřebě a na plýtváníJá jsem z generace kdy si člověk vážil všeho a než něco vyhodil tak se to spravovalo.Ale to všechno patří do jinýho tematu !Tady jde o sních a kalamitu .A kalamita na kolejich je opravdu mimořádná.Tak co je ti platný bod A a bod B když kamiony zůstanou několik dní na parkovištích

Já říkám hlavně ať nám jezdí a nezlobí

500km neni moc. Mysli, ze az u 1000km to vyjde cenou nastejno. U vlaku to prodluzuje nakladani, skladani, sestavovani vlaku a cekani na volne misto v rubiconu. A to uz je nakladak davno slozenej.
 Dnes jsou dulezite kratke terminy dodani. Vlak tohle neumi.
 Dnes jsou dulezite kratke terminy dodani. Vlak tohle neumi.A nakladaky nejezdi jen z bodu A do bodu B.
Treba takovej kolobeh polystyrenu je peknej. Rozdrcene kulicky se vezou do poustevny. Tam se nalozi vylisovane desky pro baleni televizi a veze se to do Plzne. Tam se nalozi odpad a veze se to do Hořic kde se to rozdrti na kulicky.
Tohle nakladak stihne za den. Vlak nema sanci.

Fotka je černobílá ale jsem tady vyfocený se svou ženou kde je výška sněhu vidět. No a když jsme jeli 21.3 domů tak vlaky končily u nás dál to bylo zavátý.Ale druhý den přijeli vojáci měli na vagonu přidělaný tryskový motor a tlačila to lokomotiva před sebou a bylo uklizeno.Nebo když jsem vojákoval v Plzni a 1962 byla zima -20 až -25 a sněhu hafo tak jsme měli pohotovost a vyklízeli jsme po Plzni v ulicích a na nádraží sních a led. Ani se to nebralo jako kalamita.Teď máme vojáky aby stříleli za peníze v cizině
 Fotka je černobílá ale jsem tady vyfocený se svou ženou kde je výška sněhu vidět. No a když jsme jeli 21.3 domů tak vlaky končily u nás dál to bylo zavátý.Ale druhý den přijeli vojáci měli na vagonu přidělaný tryskový motor a tlačila to lokomotiva před sebou a bylo uklizeno.Nebo když jsem vojákoval v Plzni a 1962 byla zima -20 až -25 a sněhu hafo tak jsme měli pohotovost a vyklízeli jsme po Plzni v ulicích a na nádraží sních a led. Ani se to nebralo jako kalamita.Teď máme vojáky aby stříleli za peníze v cizině