Vies ze ja som skor taky teoretik, a praktik iba vo veciach, co nie su extremne fyzicky narocne
   Vies ze ja som skor taky teoretik, a praktik iba vo veciach, co nie su extremne fyzicky narocne   A ked zabera spojka az hore, maticu treba povolit, teda aspon myslim...
  A ked zabera spojka az hore, maticu treba povolit, teda aspon myslim...   Ak auto inak taha dobre do kopca, tak je spojka OK a staci aj stelung.
  Ak auto inak taha dobre do kopca, tak je spojka OK a staci aj stelung.Moderátor: Blue Lanos
 Vies ze ja som skor taky teoretik, a praktik iba vo veciach, co nie su extremne fyzicky narocne
   Vies ze ja som skor taky teoretik, a praktik iba vo veciach, co nie su extremne fyzicky narocne   A ked zabera spojka az hore, maticu treba povolit, teda aspon myslim...
  A ked zabera spojka az hore, maticu treba povolit, teda aspon myslim...   Ak auto inak taha dobre do kopca, tak je spojka OK a staci aj stelung.
  Ak auto inak taha dobre do kopca, tak je spojka OK a staci aj stelung. 
   ,pri najbližšej servisnej prehliadke. Tú spojku som si šteloval sám,ako som spomínal a zle zoštelovná,resp opotrebená sa prihlási pri jazde do kopca sama aj smradom,ako aj spomínal JRD,ak pri jazde do kopca mierne posmrdkáva,znamená to,že je príliš dotiahnuta štelovacia matica,nedochádza k úplnemu zapnutiu a teda pritlačeniu spojky,treba ju trošku povoliť
 ,pri najbližšej servisnej prehliadke. Tú spojku som si šteloval sám,ako som spomínal a zle zoštelovná,resp opotrebená sa prihlási pri jazde do kopca sama aj smradom,ako aj spomínal JRD,ak pri jazde do kopca mierne posmrdkáva,znamená to,že je príliš dotiahnuta štelovacia matica,nedochádza k úplnemu zapnutiu a teda pritlačeniu spojky,treba ju trošku povoliť
 již jsem se zde několikráte zmínil o šikovnosti našeho kolegy " Rado77 " hlavně v době kdy ještě Matize vlastnil
 již jsem se zde několikráte zmínil o šikovnosti našeho kolegy " Rado77 " hlavně v době kdy ještě Matize vlastnil   nakonec se lze přesvědčit i z veřejné galerie oprav a poznatků , které tam uvádí a jsou k disposici každému Matízkáři
 nakonec se lze přesvědčit i z veřejné galerie oprav a poznatků , které tam uvádí a jsou k disposici každému Matízkáři   zdravim tímto " Rado77 " a přeji mu, aby byl aktivní i nadále
 zdravim tímto " Rado77 " a přeji mu, aby byl aktivní i nadále   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

Vazoune - to vies ze budem aktivny, pokial bude Matiz forum aktivne
   Vazoune - to vies ze budem aktivny, pokial bude Matiz forum aktivne   Poslednou dobou (rok?) je sice prispevkov podstatne menej, ako to byvalo kedysi....ale zrejme to bude tym, ze Matizky v lete slapu bez problemov (co je na druhej strane super)
   Poslednou dobou (rok?) je sice prispevkov podstatne menej, ako to byvalo kedysi....ale zrejme to bude tym, ze Matizky v lete slapu bez problemov (co je na druhej strane super)  

,ale dobre mi tak,nedal som na Tvoju radu.Rado77,že som to vrzanie pri prechodke  cez karosériu riešil len premazaním a spoľahol sa,že to vydrži.Holt nevydržalo
 ,ale dobre mi tak,nedal som na Tvoju radu.Rado77,že som to vrzanie pri prechodke  cez karosériu riešil len premazaním a spoľahol sa,že to vydrži.Holt nevydržalo  
   Tak ma ráno čaká jazda bez spojky do sevisu,našťastie je to dolu kopcom
  Tak ma ráno čaká jazda bez spojky do sevisu,našťastie je to dolu kopcom  

Sice oneskorene, ale predsa
   Sice oneskorene, ale predsa   Hlavne ze si to poriesil a slape to dalej
   Hlavne ze si to poriesil a slape to dalej  
---------------------Rado77 píše:No nazdar!Sice oneskorene, ale predsa
Hlavne ze si to poriesil a slape to dalej
 to: Alvine a Rado77
 to: Alvine a Rado77   víte jak se to říká
 víte jak se to říká   komu není rady
 komu není rady   tomu není pomoci
 tomu není pomoci   
   ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  / to není škodolibost ale pravda
 / to není škodolibost ale pravda  

Sice sa uz bude ozyvat lozisko, ale na to sa da zvyknut, odstranenie zvysenim volume radia
   Sice sa uz bude ozyvat lozisko, ale na to sa da zvyknut, odstranenie zvysenim volume radia  

,lebo pol života sa naň čakalo aspoň v NDR a druhú polovicu na ňom jazdilo.
 ,lebo pol života sa naň čakalo aspoň v NDR a druhú polovicu na ňom jazdilo. Navyse dodatocne investicie do ojetych aut su nevyhodne okrem beznej prevadzky, a neumerne drahe hlavne u novsich aut s kopcom elektriky.
  Navyse dodatocne investicie do ojetych aut su nevyhodne okrem beznej prevadzky, a neumerne drahe hlavne u novsich aut s kopcom elektriky.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |