Prosím o pomoc.Jak opravit důlek na nárazníku.Na benzínce do mě nacouvali a kouly mám vyraženou na předním nárazníku.Prasklý to není,jen asi o 1 cm zamáčklý dovnitř.
 Prosím o pomoc.Jak opravit důlek na nárazníku.Na benzínce do mě nacouvali a kouly mám vyraženou na předním nárazníku.Prasklý to není,jen asi o 1 cm zamáčklý dovnitř. 
Moderátor: Blue Lanos
 zkus to nahřát horkovzdušnou pistolí a něčím vytlačit ven mělo by to jít ,pozor na lak
 zkus to nahřát horkovzdušnou pistolí a něčím vytlačit ven mělo by to jít ,pozor na lak 
 Dobře,o lak se bát nemusím,ten popraskal na černý plast.
 Dobře,o lak se bát nemusím,ten popraskal na černý plast. 
 jde to i překytovat dvousložkovým tmelem s vláknem kdyby to nešlo vytuknout
 jde to i překytovat dvousložkovým tmelem s vláknem kdyby to nešlo vytuknout 
 Bojím se jen toho,aby větší vrstva tmelu dobře držela.Na to je nějaký spešl tmel na plasty,který je trochu plastický?
 Bojím se jen toho,aby větší vrstva tmelu dobře držela.Na to je nějaký spešl tmel na plasty,který je trochu plastický?

---------------------------Stanley píše:to ladinek-děkuji za vysvětlení.Na jaře bude aspoň co dělat.Už sepisuji a plánuji co se bude vylepšovat.
 " Vazoun "
 " Vazoun "  

Zdravím Vazoune.Zbírám informace a budu dělat na jaře.Bydlím v centru Děčína a nemám garáž.Navíc místní četníci jsou až moc všímavý.Už mán sepsáno pár věcí,co bude nutno udělat.Ten nárazník,Výměna výfuku,vyměnit krycí lišty na bocích,mrknout na podlahu-co napáchá zima apod.
 Zdravím Vazoune.Zbírám informace a budu dělat na jaře.Bydlím v centru Děčína a nemám garáž.Navíc místní četníci jsou až moc všímavý.Už mán sepsáno pár věcí,co bude nutno udělat.Ten nárazník,Výměna výfuku,vyměnit krycí lišty na bocích,mrknout na podlahu-co napáchá zima apod. 
 Rado,děkuji za radu tobě i dalším kolegům.Už aby bylo jaro.
 Rado,děkuji za radu tobě i dalším kolegům.Už aby bylo jaro. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |