Už od jesene mám problém s ostrekovaním predného okna. Voda síce strekne, ale pod strašne nízkym tlakom, takže ledva dostrekne po spodok okna. Stierače tak potom stierajú "nasucho" a len rozmažú špinu po okne. Bol som s tým včera konečne v servise, samozrejme, že mi povedali, že mi zamrzla voda. Keď som im oznámil, že toto trvá už od jesene, kedy boli plusové teploty a tak či tak začiatkom decembra som tam nalial nemrznúcu zmes (-30 °C), tak mi oznámili, že som sa v tom asi špáral a niečo pohnojil. Čo ma teda dosť vytočilo. Každopádne ma objednali na servis medzi sviatkami, len tu sa pýtam vás, kolegovia Aveáci, či ste sa nestretli s týmto problémom aj vy a teda ako ste ho riešili.
Ešte raz - voda cez ostrekovač prejde, ale pod hrozne nízkym tlakom, ako keby bol pokazený ten motorček alebo čo...

Čo sa inak týka tohto auta v zime - som maximálne spokojný. ABS brzdí aj na snehu takmer na mieste, drží stopu, šmyk som dostal len keď som ho vyvolal úmyselne a štartuje chvalabohu zatiaľ vždy na prvýkrát. Akurát mi nejako viac začala hučať klíma - teda ventilátor - ale to je asi tým, že je zima...
A pekné Vianoce vám, vašim rodinám i štvorkolesovým tátošom

ahoj hemendex ty ostřikovače stříkají málo asi každému,spraví to asi jiné trysky někde jsem to tady viděl
 ahoj hemendex ty ostřikovače stříkají málo asi každému,spraví to asi jiné trysky někde jsem to tady viděl   
  pěkné vánoce i tobě!!!
 pěkné vánoce i tobě!!!  Iba som poukazal, ze je to rovnaky priznak.. ale predpokladam, ze vramci zaruky by to mali vymenit samozrejme zadarmo (ak je to skutocne ostrekovacom).
   Iba som poukazal, ze je to rovnaky priznak.. ale predpokladam, ze vramci zaruky by to mali vymenit samozrejme zadarmo (ak je to skutocne ostrekovacom).
 (
(