Nejsem zrovna ten typ co se v tom vrtá... A není v tom nějakej zádrhel?
 Nejsem zrovna ten typ co se v tom vrtá... A není v tom nějakej zádrhel?Díky za pomoc
Moderátor: Blue Lanos
 Děkuju vám za pomoc
  Děkuju vám za pomoc 

Koukni se ale ještě na forum, protože jsem tu myslím viděl fotky od Pehy, kde ten motorek je a jak se k němu dostat. Jinak v Praze pracuju, tak až Leganza zase bude mít na volnoběh 1700 ot tak se ozvi
 Koukni se ale ještě na forum, protože jsem tu myslím viděl fotky od Pehy, kde ten motorek je a jak se k němu dostat. Jinak v Praze pracuju, tak až Leganza zase bude mít na volnoběh 1700 ot tak se ozvi  

LukasV píše:Za co jsi Leganzu vyměnil? Nebyl jsi spokojený nebo už byl pouze čas na změnu?

Aspoň že tak!Goose píše:na Vectru jsem si rychle zvyknul a moc si jí oblíbil,ale na Leganzu stále vzpomínám...
 To já si zatím nemůžu vůbec stěžovat (ťuk ťuk), naposledy jsem v březnu 2008 měnil snímač vačkové hřídele, jinak nemuselo být na auto ani sáhnuto, šlape jako hodinky a to se mi dost radikálně změnil způsob života v půlce minulého roku, takže jezdím denně, jezdím hodně a Leganza nemá už takovou prioritu jako dřív. V podstatě je můj seznam oprav za (zatím) 4 roky s Leganzou velmi stručný a jednalo se přitom většinou o preventivní údržbu nebránící provozu auta:
 To já si zatím nemůžu vůbec stěžovat (ťuk ťuk), naposledy jsem v březnu 2008 měnil snímač vačkové hřídele, jinak nemuselo být na auto ani sáhnuto, šlape jako hodinky a to se mi dost radikálně změnil způsob života v půlce minulého roku, takže jezdím denně, jezdím hodně a Leganza nemá už takovou prioritu jako dřív. V podstatě je můj seznam oprav za (zatím) 4 roky s Leganzou velmi stručný a jednalo se přitom většinou o preventivní údržbu nebránící provozu auta: Tak a je to. Krokovej motorek je vyčištěnej a přiznávám, že jsem to zvládl i já a to jsem na tyhle věci fakt levej:-) Ještě jednou díky Lukášovi za instruktáž, teď už si tyhle problémy budu řešit sám. Musel jsem se s váma o tuhle radost podělit.
 Tak a je to. Krokovej motorek je vyčištěnej a přiznávám, že jsem to zvládl i já a to jsem na tyhle věci fakt levej:-) Ještě jednou díky Lukášovi za instruktáž, teď už si tyhle problémy budu řešit sám. Musel jsem se s váma o tuhle radost podělit.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |