No na druhú stranu Cruze je krajšie aj keď nie je suv
Moderátor: Blue Lanos

Mohl bys napsat dealera, kdes auto kupoval?
 Mohl bys napsat dealera, kdes auto kupoval? .....
.....Dobrý den,xsoftx píše:Cruzik byl zakoupen u Autocentru Dojacek v Praze.
http://www.dojacek.cz/chevrolet/
Rekl bych, ze naprosty nezajem byl u Srby....kde me prodavajici upozornila,ze jejich autoskupina prodava tolik vozu,ze nema
potrebu nejakeho vyjednavani s klientem.

Chtěl jsem se zeptat, jestli si se již dočkal svého vozu anebo si odstoupil do kupní smlouvy.pospa228 píše:Všechny zdravím.
Náhodou jsem narazil na toto fórum, když jsem na googlu hledal nějaké informace o dodávce nového cruze, a byl jsem překvapen kolik lidí má stejný problém jako já.
19.5.2009 jsem si objednal v autosalonu BSauto v Brně nového chevy Cruze 1,6 LS plus White. (V té době běžela v ČR akce - k novému Cruze sada příslušenství v ceně 50tis. zdarma). Prodejce mě ujistil, že doba dodání je max 13 týdnů a měl jsem se vněm prohánět nejpozději od 8. srpna. Koncem července se mi dealer ozval, že "moje" auto zapoměli naložit v Koreji na loď , a že dodávka bude zpožděná, tedy že auto budu mít nejpozději začátkem září 09. Samozřejmě, že jak se blížil konec srpna, moje nervozita a nadšení z vidiny jak se proháním v Cruzu stoupalo. Bohužel, pro mě tak očekávaný telefonát, nebyl nijak příjemný. Jednalo se o opětovné odložení doby dodání, opět o měsíc - tedy přelom září/říjen. To už mi opravdu nedalo a odhodlal jsem se napsat písemnou stížnost na vední GM do Prahy. Ti se mi sice ve velmi krátké době ozvali, ale pouze s tím aby mi řekli, že moje auto je pořád v Koreji a teprve se bude naloďovat. Od té doby mi ještě několikrát volali s tím že bohužel auto ještě není, ale během 14 dnů bude. Naposledy mi volali včera, kdy jsem se dozvěděl, že auto by mělo stát již 14 dní v Koperu, ale že během 14 dní bude u mě.
Musím říct, že tímto přístupem se mi firma Chevrolet úplně znechutila a opravdu velice vážně po 6ti měsíčním čekání uvažuji o odstoupení od smlouvy. Jedniné co mě drží v naději je to, že mě Cruze dostal svým designem a bezkonkurenční cenou a ještě se slíbenou sadou příslušenství - o ketrou doufám nepříjdu.
Píšu to jsem proto, abych se s vámi podělil o moji nepříjemnou zkušenost a taky proto abych si tak trochu ulevil.
Zdravím všechny fanoušky Chevyho

Taktéž se připojuji ke gratulaci.Za tu výdrž si jednoznačně zasloužíš odměnu. Tak ať to jezdí bez poruch.kolargol píše:Tak já se konečně dočkal - objednávka 11. července, v pátek si pro něj jedu; zabralo to přesně 181 dnů...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |