. Ale mat pri sebe mimomanželské drobné je fajn
 . Ale mat pri sebe mimomanželské drobné je fajn  to nosím aj ja
 to nosím aj ja 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 . Ale mat pri sebe mimomanželské drobné je fajn
 . Ale mat pri sebe mimomanželské drobné je fajn  to nosím aj ja
 to nosím aj ja 
 Za tu pokuto by byla pěkná výbava do auta,že pánové??
Za tu pokuto by byla pěkná výbava do auta,že pánové??

pomaly ďalej zájdeš aj keď v situácii narodenia potomka a života ohrozenia tú rýchlosť určite raz prekročíšsacurovca píše:Preto chodím pomaly...

pocit pohodlia a bezpečialadinek píše:základní pravidlo řidiče je: PRAVIDLO BEZPEČNÉHO NÁVRATU

ladinek píše:tak,tak a ne být zavřenej v konzervě a 15 hasičů kolem sebe s nůžkama
já už pár smrtáků viděl a hrůza!!!!!!!!!!

Tam to známa je to tam fakt o hubuladinek píše:jezdím Brno -Svitavy.U černé hory je 70km/hod a zatáčka co vynáší XXX značek keré varují a debííííílci tam jezdí 110km/hod.Mě osobně jeden debil předjížděl v té nebezpečné zatáčce když jsem jel s celou rodinou plus naše 2letá prdola a do protisměru jela feda.Chytit ho ,tak jak by měl i dva metry chytnu ho pod krk a vyrazím mu obě sanice.Takže jezděte opatrně at Vás chevroletáci nějaký blb nezabil.

Předjet -zabrzdit-vytáhnout z auta a propleskat ať se vzpamatujeLucaso1 píše:aký máte názor na to keď vás dakto brzdí a keď ho chcete obehnúť tak sa s vami pôjde predbiehať že kto z koho a oproti vám ide auto ?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |