to som nevedel a kde je to druhé zašité nevieš
Moderátor: Blue Lanos

A hele mne chýba snímač zatvorenej kapoty lebo sa rozpadol  a on tam síce nechýba ale keď som už bol dole tak som si objednal nový a držte sa cena....1€.... to je porča čo
 A hele mne chýba snímač zatvorenej kapoty lebo sa rozpadol  a on tam síce nechýba ale keď som už bol dole tak som si objednal nový a držte sa cena....1€.... to je porča čo  

PRI SELFTESTE MI NEUKAZOVALO UZ POTOM ZIADNU CHYBU KED SOM HO TAM ZAPOL,ESTE MAM JEDEN PROBLEM NESVIETIA MI NIEKTORE TLACITKA NA OVLADANI ATC.
 PRI SELFTESTE MI NEUKAZOVALO UZ POTOM ZIADNU CHYBU KED SOM HO TAM ZAPOL,ESTE MAM JEDEN PROBLEM NESVIETIA MI NIEKTORE TLACITKA NA OVLADANI ATC. Stačí panel vybrať a rozobrať tedy odobrať zadný diel no a tam maš v panelu nacvaknuté konektory s žiarovičkami
 Stačí panel vybrať a rozobrať tedy odobrať zadný diel no a tam maš v panelu nacvaknuté konektory s žiarovičkami  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |