Nebud zvedavej,nebo se toho moc dozvíš.-peha- píše:Ale ale copa to

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Nebud zvedavej,nebo se toho moc dozvíš.-peha- píše:Ale ale copa to

Jo vo Wiedni majú fajné párečky
 Jo vo Wiedni majú fajné párečky  
Jsi mi neco pripomel.FoXo píše:Petr S. píše:Zdarec bando,nezlobte se ,že jsem tak rychle zmizel,ale už jsem chtel být pryč. Jinak je vše o.k ! A možná ještľ lepší než bylo,ale to sem nepatrí.

A preco si od nas chcel skoro utiect ? Ci si sa bal ze dalsiu SPZ zoberes
 Vážení kolegove,tímto vas chci upozornit,aby jste se nepribližovali k mé Nesii,nebot ráda sundavá podložky pod spz z vozu.
 Vážení kolegove,tímto vas chci upozornit,aby jste se nepribližovali k mé Nesii,nebot ráda sundavá podložky pod spz z vozu.  

Foxo jeste jednou se ti omlouvam. Jo a na tu boudu nikdo nesahat,tu jsem si podepsal.
 Foxo jeste jednou se ti omlouvam. Jo a na tu boudu nikdo nesahat,tu jsem si podepsal.  

:lol
  :lolKoukam ty taky co nevíš,to nepovís. Pockej az se potkame,ale marhulovicu už do mľ nedostaneš!-peha- píše:A copak so mám dozvedieť haJo vo Wiedni majú fajné párečky

-------------------------------peha- píše:To víš

zdravíme rodinu Hanzlíčkovic,jste
 zdravíme rodinu Hanzlíčkovic,jste   

ahoj " Vazoun a babí Anička "
 ahoj " Vazoun a babí Anička "   / foto mi to nevzalo protože je větší a já to neumím zmenšit - sorry / tak alespon toto
 / foto mi to nevzalo protože je větší a já to neumím zmenšit - sorry / tak alespon toto 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |