. Spínač vyhřívání se mi "hryzl" uvnitř a nejde vypáčit, takže teď jezdím a vyhřívám.. V manuálu jsem se nedočetla, jak to opravit (jen, že když to bude furt zapnuté, bude průser)... Taky mi přestalo svítit osvětlení teploměru chladící kapaliny a opravdu nevím, jak se to tam mění
 . Spínač vyhřívání se mi "hryzl" uvnitř a nejde vypáčit, takže teď jezdím a vyhřívám.. V manuálu jsem se nedočetla, jak to opravit (jen, že když to bude furt zapnuté, bude průser)... Taky mi přestalo svítit osvětlení teploměru chladící kapaliny a opravdu nevím, jak se to tam mění  . Tomu, kdo měl stejný problém a již jej vyřešil, budu vděčná za radu
. Tomu, kdo měl stejný problém a již jej vyřešil, budu vděčná za radu  .
 .Omlouvám se za nový topic, ale opravdu jsem si dala tu práci a hledala a hledala, bohužel marně.

! Šroubky už mám dole, dnes přijde na řadu demontáž toho plastu, no jsem zvědavá. Nevíte, jaký druh žárovky patří do toho osvětlení teploty chladící kapaliny? Abych případně mohla zakoupit zavčasu, než si rozeberu celou Bedrunu
 ! Šroubky už mám dole, dnes přijde na řadu demontáž toho plastu, no jsem zvědavá. Nevíte, jaký druh žárovky patří do toho osvětlení teploty chladící kapaliny? Abych případně mohla zakoupit zavčasu, než si rozeberu celou Bedrunu 
 ) jsem spínač vyhříváni zadního skla vytáhl a zjistil jsem že je spečený. Nevím jak k tomu mohlo dojít, ale rozchodit se mi ho asi nepodaří. Nevíte dá se někde sehnat ? (Auto Kelly apod.)
 ) jsem spínač vyhříváni zadního skla vytáhl a zjistil jsem že je spečený. Nevím jak k tomu mohlo dojít, ale rozchodit se mi ho asi nepodaří. Nevíte dá se někde sehnat ? (Auto Kelly apod.)