Ps: dam vam vediet ako som dopadol.
   Ps: dam vam vediet ako som dopadol.Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Kruciš! Ale palce Ti držím!
 Kruciš! Ale palce Ti držím!  

Ja jsem ji dělal 10.6. a dopadl jsem na výbornou.FoXo píše:Sakra tusim ze aj mna to caka bud tento alebo buduci mesiac joooj este ze som nasiel temu idem rychlo kuknut
Ja musim s protekciou ist

U mne to byla jediná závada,jinak je protokol čistý.
 U mne to byla jediná závada,jinak je protokol čistý.  

Tak jsem dnes bez problému prošel STK s čistým protokolem.!!!!!!!!
 Tak jsem dnes bez problému prošel STK s čistým protokolem.!!!!!!!! 

Gratulujem, páni!!! Pri poslednej kontrole mi prešlo espi tiež len tak "načierno"...V marci som bol s terajším autom na prvej STK, bez pripomienok...
 Gratulujem, páni!!! Pri poslednej kontrole mi prešlo espi tiež len tak "načierno"...V marci som bol s terajším autom na prvej STK, bez pripomienok...
 Presiel som s mojou Nexiou bez problemov, mechanik bol milo prekvapeny
 Presiel som s mojou Nexiou bez problemov, mechanik bol milo prekvapeny   
   Mal som iba miernu koroziu zo spodu pri zadnych tlmicoch a lahku chybicku,  Predna Náprava-Vidlica. Neviete niekto co to je??? a este by som dodal, pred 2 rokmi ked som bol na stk tak na povodnych Nexiackych brzdach mi namerali na prednych kolesach tieto hodnoty L: 1.7  R: 1.6
 Mal som iba miernu koroziu zo spodu pri zadnych tlmicoch a lahku chybicku,  Predna Náprava-Vidlica. Neviete niekto co to je??? a este by som dodal, pred 2 rokmi ked som bol na stk tak na povodnych Nexiackych brzdach mi namerali na prednych kolesach tieto hodnoty L: 1.7  R: 1.6 Nexiam zdar. Cawess
 Nexiam zdar. Cawess| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |