lubas píše:měl bych dotaz na ty, kterým měl jejich Cruze přijít koncem září, jestli už se dočkali.
Dotaz je to dobrej; aspoň já jsem se ještě nedočkal, zhruba měsíc stará informace pak mluví o dodávce začátkem listopadu. V pátek jsem zase volal prodejci do Jihlavy, nic nevěděl, ale slíbil že se zeptá na centrále a v pondělí zavolá.
Vzhledem k tomu, že se mi vysralo současný auto, tak doufám, že to splněj - jestli ne, jsem (i když mě to bude srát) rozhodnutej odstoupit od smlouvy a koupit něco, na co se nebude čekat 4 měsíce...
UPDATE: Tak mi prodejce zavolal a měl neuvěřitelnou historku (ve fabrice údajně neměli 16" ALU kola, prošvihli dodávku do republiky, teď to ÚDAJNĚ vyrábějí na 17" kolech, takže buď si připlatím a V LEDNU budu mít LS+ na 17" kolech, nebo se to musí znova objednat v původní konfiguraci a bude to taky v lednu) - takže fakt nevím, co mám dělat. Čekat celkem 6 měsíců je fakt krapet síla (a to se obávám, že v lednu budu mít telefon, že problém a dodávka v květnu). A teď babo raď, do zítra se musím rozhodnout, jestli to risknu a počkám, nebo jestli odstoupím od smlouvy.