Dnes šel druhý test toho samého auta. Docela to ušlo, ale musel jsem se smát, když v testu téhož auta říkali v červnu, že vzadu je místa na rozdavání a dnes u identického auta v identickém pořadu najednou říkali, že pro nohy sotva průměr a pro hlavu podprůměr, co se týče místa vzadu! A pak co si má chudák divák z takto "objektivních" pořadů vlastně vzít jako pravdu.Ivo R. píše:Dívejte se 27.6.2009 v 8:30 na Primu, bude tam konečně test Cruze.
http://www.motortv.cz/autosalon/?strank ... lonu-cs-37
 Jinak jsem si dnes všiml, že ten strejda, co to testoval, měl naschvál posunuty přední sedačky hluboko za středové sloupky, aby mohl tvrdit to, co tvrdil (já jezdím s nataženýma rukama na volantu a středové sloupky mám daleko za předními sedadly a Leganza zas o tolik větší určitě není)...
 Jinak jsem si dnes všiml, že ten strejda, co to testoval, měl naschvál posunuty přední sedačky hluboko za středové sloupky, aby mohl tvrdit to, co tvrdil (já jezdím s nataženýma rukama na volantu a středové sloupky mám daleko za předními sedadly a Leganza zas o tolik větší určitě není)...