Moderátor: Blue Lanos

tak ti ich opredam za 1500, aby si nehovoril ze su to tie najlacnejsiemrk píše:tak investoval by som do nich trosku viac, zasa tie uplne najlacnejsie by som nebral.eMKa Slovensko píše:za 500 sk asi ine nekupis

Kvalita MAD je znama
  Kvalita MAD je znama 

můžu se zeptat kolik takové potahy stojí u nich?
 můžu se zeptat kolik takové potahy stojí u nich?

Kvalita sa pozna na tomto vyrobku! Mozete si cokolvek dat, akukolvek kombinaciu. Zadarmo Vam zaslu plny pitlik kuskov latok ako vzorkovnik. Vypada to ako keby to bolo ocalunene od vyroby.
 Kvalita sa pozna na tomto vyrobku! Mozete si cokolvek dat, akukolvek kombinaciu. Zadarmo Vam zaslu plny pitlik kuskov latok ako vzorkovnik. Vypada to ako keby to bolo ocalunene od vyroby.

az na tie blbe zipsy, ale ak vedia skutocne usit potahy na espero alebo nubiru tak by to bolo celkom fajn. Najma ked na espere mam uz potah plny zaplat
 az na tie blbe zipsy, ale ak vedia skutocne usit potahy na espero alebo nubiru tak by to bolo celkom fajn. Najma ked na espere mam uz potah plny zaplat  Akurat sa mi zatial akosi nechce davat potahy v cene prevysujucej 10% (a obavam sa ze aj viac) ceny auta.
 Akurat sa mi zatial akosi nechce davat potahy v cene prevysujucej 10% (a obavam sa ze aj viac) ceny auta.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |