Na to jsem se ptal v servise taky a sdělili mi, že se rozsvítí jen v případě, že auto jede v režimu, který mu nenabídne možnost provést regeneraci. Tedy např. jedeš dlouho po městě malou rychlostí a není kde "vypálit". Jakmile tohle nastane, kontrolka Ti má signalizovat, že bys měl opustit město a auto trochu "provětrat". Ale jinak mám průměrně standartní spotřebu kolem 7 litrů. Většinou kolem 6,8.3M3 píše:Mohu mít dotaz ?? když ti začne probíhat regenerace výfuku rozsvítí se ti kontrolka na palubovce ?? tak je to popsáno v návodu. Mně se nerozsvítí a servis v česku tvrdí že to je normální a v pořádku.
A v zimě ? rozsvítí se ti kontrolka žhavení ?? mně se v zimě ani jednou nerozsvítila to znamená že nežhavilo a to není u comonrail dobře tam by mněla být tryska vyhřátá.
Kontrolka mi svítí při každém startu, byť jen třeba na vteřinu. Ale vždy mi svítí.

Pak si trochu sedl, mám nyní najeto 38 000 km a spotřeba se při rozumné jízdě dostala na průměr 6,5 v létě. Což považuji za normální.
 Pak si trochu sedl, mám nyní najeto 38 000 km a spotřeba se při rozumné jízdě dostala na průměr 6,5 v létě. Což považuji za normální. 

aleje treba omezovac testovat casto jak brzdy na voze nebot jinak auto zakrni a nejede a nebrzdi
 aleje treba omezovac testovat casto jak brzdy na voze nebot jinak auto zakrni a nejede a nebrzdi