Omluva žádná ani vysvětlení, jak taky jinak.Ivan píše:Napsal Mr. Radek nějaký důvod nebo omluvu, proč to tak trvalo?cukrar píše:Dnes mi přišel e-mail od Radka, že prý během týdne mi pošle peníze, tak jsem zvědav jak to dopadne.
Je vidět, že se ledy hnuly
Až peníze budou na účtu zpět tak uvidíme:-)
Tímto chci poděkovat Ivanovi, který se za to jistě zasloužil.
Ano Petře S.- to si psal, že mu mám napsal, ale bylo to 23.srpna a žádná reakce nebyla,
možná proto že jsem mu to psal 4x dokola.
A mluvili jsme, že do měsíce to bude, bylo to v březnu.... a pak jsme říkali, že koncem července.
Kbyby bylo solitdní jednání a bylo to oznámeno v čas tak by nebyl problém.

Pánové všichni tady máte plno řečí,ale nikdo nic. Sory,nemůžu za to,že někdo nedokáže pochopit,že pokud se mi někdo neozve,tak asi nemá třeba čas.
 Pánové všichni tady máte plno řečí,ale nikdo nic. Sory,nemůžu za to,že někdo nedokáže pochopit,že pokud se mi někdo neozve,tak asi nemá třeba čas.  Nebudu ho bombardovat,ale počkám třeba týden,jestli se neozve. Ivane,nemám rád tyto řeči které vedeš. Napadáš lidi které neznáš a nikdo z tohoto fora se nepokusil sehnat žádná světla,jen ty sám pro sebe! Já se oto  pokusil pro více lidí,ale opět jsem terčem útoku. Nemůžu za to,mrzí mě to,ale proč se trefuješ do mě,nechápu! Ty jsi si hrábnul do svého písečku a tradá,na ostatní jsi se v..... . Nechci tě nijak napadat,ale proč jsi tedy nedal nikomu kontakt,nebo to nedohodil jiným lidem? Odpověd je jednoduchá,mám to já a zbytek si to sežente jak chcete. Tohle já ale nechtěl a tak jsem se snažil a dopadl jak? Je zvláštní,že ty víš,že to Radek dělá za účelem zisku a já vím,že z té první várky nemá ani korunu! Takže važ slova a kdyby jsme se neznali,tak se na to už dávno vy..al!!!!!!! Tím končím!
 Nebudu ho bombardovat,ale počkám třeba týden,jestli se neozve. Ivane,nemám rád tyto řeči které vedeš. Napadáš lidi které neznáš a nikdo z tohoto fora se nepokusil sehnat žádná světla,jen ty sám pro sebe! Já se oto  pokusil pro více lidí,ale opět jsem terčem útoku. Nemůžu za to,mrzí mě to,ale proč se trefuješ do mě,nechápu! Ty jsi si hrábnul do svého písečku a tradá,na ostatní jsi se v..... . Nechci tě nijak napadat,ale proč jsi tedy nedal nikomu kontakt,nebo to nedohodil jiným lidem? Odpověd je jednoduchá,mám to já a zbytek si to sežente jak chcete. Tohle já ale nechtěl a tak jsem se snažil a dopadl jak? Je zvláštní,že ty víš,že to Radek dělá za účelem zisku a já vím,že z té první várky nemá ani korunu! Takže važ slova a kdyby jsme se neznali,tak se na to už dávno vy..al!!!!!!! Tím končím! 

pokud budete něco objednávat z
   pokud budete něco objednávat z