Tak isto v prednom kolese ale to iba ked prejdem cez jamu alebo na nieco nabehnem...
 ale to len bucha.. v predu mam tlmice aj capy nove.. som aj po geometrii .. tiez som sa tu docital ze to moze byt strmen vybuchany. ale ked chytim rameno,stabilizator cap alebo cokolvek a pokyvem tak sa ani nehne nema tam vobec nic volu.. aj loziska hore na tlmici su dobre ked sa menili tak som ich kontroloval ...
 ale to len bucha.. v predu mam tlmice aj capy nove.. som aj po geometrii .. tiez som sa tu docital ze to moze byt strmen vybuchany. ale ked chytim rameno,stabilizator cap alebo cokolvek a pokyvem tak sa ani nehne nema tam vobec nic volu.. aj loziska hore na tlmici su dobre ked sa menili tak som ich kontroloval ... Prosim Vas poradte mi niekto lebo ja som uz bezradny

Dakujem za odpoved-e

Ja som isiel na jednej nexii po riadnych jamach na ceste a neveril som ze idem na nexii, isla tichsie a lepsie tlmila ako kamaratova honda civic r.v 96 ktora isla tiez velmi ticho po dierach a dobre aj tlmila..A ked som isiel ja na mojej nexii tak ostalli mi len oci pre plac, to trepanie mi pripominalo rozbity favorit
  Ja som isiel na jednej nexii po riadnych jamach na ceste a neveril som ze idem na nexii, isla tichsie a lepsie tlmila ako kamaratova honda civic r.v 96 ktora isla tiez velmi ticho po dierach a dobre aj tlmila..A ked som isiel ja na mojej nexii tak ostalli mi len oci pre plac, to trepanie mi pripominalo rozbity favorit  
 cez week idem aj priistrojovku rozobrat nakomplet a podavat tesnenia nech nehrka
  cez week idem aj priistrojovku rozobrat nakomplet a podavat tesnenia nech nehrka