Já teda používám ty jak myslím je nechal dělat Ivoš v tom pleskliskle jednu do auta a jednu na triko a ženu budu držet za ruku aby jste věděli ke komu patří
 Ale jestli budete dělat atk si klidně vemu
 Hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

a Sandruš samozřejmě
 a Sandruš samozřejmě 
TAK KOLEM TRETI JSME TAMsandruš píše:to Rebele v kolik dorazíte v ten pátek

------------------------------REBEL píše:TAK KOLEM TRETI JSME TAMsandruš píše:to Rebele v kolik dorazíte v ten pátek

přijedou v pátek do 17.00 nebo tak nějak - podle provozu na silnicích a už se mooc těšíme na všechny účastníky -ahojky "
 přijedou v pátek do 17.00 nebo tak nějak - podle provozu na silnicích a už se mooc těšíme na všechny účastníky -ahojky "   Vazoun "
 Vazoun "  

Každopádně tak mezi desátou a jedenáctou dopoledne jsem v sobotu tam, i kdyby padaly trakaře, my z nočníku republiky (Liberec) jsme zvyklí
 Každopádně tak mezi desátou a jedenáctou dopoledne jsem v sobotu tam, i kdyby padaly trakaře, my z nočníku republiky (Liberec) jsme zvyklí 
 kdyby bylo nejhůř , ale já doufám že to bude dobrý
 kdyby bylo nejhůř , ale já doufám že to bude dobrý  
-----------------------------REBEL píše:beru sebou plynovy varic na kafe neni tam elektrika,jinak uz napeceno a zitra muzem vyrazit
 ale ten malý campingový raději beru - protože nevíme kdo bude a jak dlouho chrnět
 ale ten malý campingový raději beru - protože nevíme kdo bude a jak dlouho chrnět   zdravím všechny a těšíme se " Vazoun "
 zdravím všechny a těšíme se " Vazoun " 
 Už se na vás všechny moc těšíme ,právě se peru s výrobou vizitek , ale moc mě to nejde , tak držte palce
   Už se na vás všechny moc těšíme ,právě se peru s výrobou vizitek , ale moc mě to nejde , tak držte palce  

Pěkný denJ.Bad píše:Tak J.Bad + Bohdanka na Vás budou vzpomínat jak si tam užíváte - v sobotu 5.9 ráno 3.00 na letišti Ruzyně a odlet...za sluníčkem.Na ostrov Thassos - je to plánované a už jsem myslel že to neklapne - nakonec LAST MOMENT za rozumný peníze...Snad se s někým z Vás potkáme na srazu Manín 2009 na konci září...počítáme s tím...Měl by tam být internet - tak se mi snad podaří se na něj dostat a prohlédnout fotky z Vřešťova...
 Vřešťov za dva nedočkavci zítra
 Vřešťov za dva nedočkavci zítra   
  Vemte si nějaký EUR. navíc,kdyby vám řekli ať se každý postará sám tak aby jste ten Manín stihli
  Vemte si nějaký EUR. navíc,kdyby vám řekli ať se každý postará sám tak aby jste ten Manín stihli   A koukáme,že na pevninu je to kus na plavání tak si vemte rukávky aby jste to vydrželi
 A koukáme,že na pevninu je to kus na plavání tak si vemte rukávky aby jste to vydrželi  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |