Made in Vazoun
 Made in Vazoun   

A gumky pištia ako diable je to fakt parádička
 A gumky pištia ako diable je to fakt parádička   To to sem dal J.Bad a tímto mu ďakujem
 To to sem dal J.Bad a tímto mu ďakujem   

http://www.minihry.cz/?&idGame=1707
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Made in Vazoun
 Made in Vazoun   

A gumky pištia ako diable je to fakt parádička
 A gumky pištia ako diable je to fakt parádička   To to sem dal J.Bad a tímto mu ďakujem
 To to sem dal J.Bad a tímto mu ďakujem   

holt jseš jednička
 holt jseš jednička   

prosím všechny hráče aby mi toho zelenýho Matízka moc nezničili
 prosím všechny hráče aby mi toho zelenýho Matízka moc nezničili   přiznávám, že mi to moc nejde
 přiznávám, že mi to moc nejde   ale mám trpělivost a výdrž
 ale mám trpělivost a výdrž   
   zdraví " Vazoun " / Peháčku tak jaký máš výsledky ? /
 zdraví " Vazoun " / Peháčku tak jaký máš výsledky ? / 
  v Halfords koupil jsem si uz odskousenou novou vapku ktera vysla na 3200kc a profi naradi 150ks z dozivotni zarukou dokonce s 40% slevou to se to bude pacovat
 v Halfords koupil jsem si uz odskousenou novou vapku ktera vysla na 3200kc a profi naradi 150ks z dozivotni zarukou dokonce s 40% slevou to se to bude pacovat  Temer nejnizsi cena netova  vapky:D
  Temer nejnizsi cena netova  vapky:D 

Zaroven jeho sestricka, ktora v case fotenia avatara v PN este ani nebola v plane, nastupuje do skolky
  Zaroven jeho sestricka, ktora v case fotenia avatara v PN este ani nebola v plane, nastupuje do skolky   

Tak ale hlavne nech sa tesi a dari sa v skole
  Tak ale hlavne nech sa tesi a dari sa v skole 

a Šimon (3 roky) jde poprvé do školky, ještě si neuvědomuje, že bude poprvé mezi větším počtem dětí, tak jsem zvědavá jak to dopadne, protože je velmi tvrdohlavý..
  a Šimon (3 roky) jde poprvé do školky, ještě si neuvědomuje, že bude poprvé mezi větším počtem dětí, tak jsem zvědavá jak to dopadne, protože je velmi tvrdohlavý..  Je to strašné jak ten čas letí, nedávno se narodil Matýsek a teď už je z něj školák..
  Je to strašné jak ten čas letí, nedávno se narodil Matýsek a teď už je z něj školák..  

"
 "  

-----------------------------Topol píše:Pěkný den
Tak tak jak říkával kamarád takovou říkanku ." Život běží jako jelen byvši do pr---e střelen.Sotva zbavíš pannu věnce už je tady impotence"
Ale nejvíc je to vidět jak ten život letí na dětech a na vnoučatech jak stárnou
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
 zdraví všechny
 zdraví všechny   " Vazoun "
  " Vazoun "   jenom si to nepřipouštět
 jenom si to nepřipouštět 

a historie se opakuje, bohužel Šimonek si bude muset zvyknout..
 a historie se opakuje, bohužel Šimonek si bude muset zvyknout..  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |