Kam jste se kdo s Matízkem podíval o prázdninách?
Moderátor: Blue Lanos
- 
				Mamut
- Kontaktovat uživatele:
Kam jste se kdo s Matízkem podíval o prázdninách?
Já jsem se zrovna vrátil z Holandska a Matízek jel celou dobu naprosto skvěle.  

- Reklama
Re: Kam jste se kdo s Matízkem podíval o prázdninách?
Dnes sem přijel ze Šumavy celkem 600km spotřeba 5,8 L (manželka za volantem)

Daewoo matiz 0,8 rv.1999

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den  až se vrátíme ze Slovenska kam jedu na týdenní dovolenou - Manínská Tiesnava - Slavošovce a zpět do Dolní Poustevny - pak zde zveřejním počet naježděných km a spotřebu jako to dělám každý rok
 až se vrátíme ze Slovenska kam jedu na týdenní dovolenou - Manínská Tiesnava - Slavošovce a zpět do Dolní Poustevny - pak zde zveřejním počet naježděných km a spotřebu jako to dělám každý rok   ahojky všem
 ahojky všem   " Vazoun "
 " Vazoun "   

--------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20 

Matiz SE II.0.8 r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010

až se vrátíme ze Slovenska kam jedu na týdenní dovolenou - Manínská Tiesnava - Slavošovce a zpět do Dolní Poustevny - pak zde zveřejním počet naježděných km a spotřebu jako to dělám každý rok
 až se vrátíme ze Slovenska kam jedu na týdenní dovolenou - Manínská Tiesnava - Slavošovce a zpět do Dolní Poustevny - pak zde zveřejním počet naježděných km a spotřebu jako to dělám každý rok   ahojky všem
 ahojky všem   " Vazoun "
 " Vazoun "   
 --------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20

Matiz SE II.0.8 r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jednoducho zManínieva sa  

snímka je zo včerajšia z termálneho kúpaliska v H.Salibách,neďaleko Šale

snímka je zo včerajšia z termálneho kúpaliska v H.Salibách,neďaleko Šale
- Přílohy
- 

- Snímka000.jpg (222.2 KiB) Zobrazeno 1417 x

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přeji všem na foru hezký podzimní den a jak jsem slíbil tak činím   naše putování s Matizem, začalo společnou cestou s našim kolegáčkem " Topolem a jeho manželkou Milenou " na Manínský sraz 2009. Po srazu jsme pokračovali společně s kolegou " Peháčkem a jeho Táničkou " čímž je oba velice zdravíme ,
 naše putování s Matizem, začalo společnou cestou s našim kolegáčkem " Topolem a jeho manželkou Milenou " na Manínský sraz 2009. Po srazu jsme pokračovali společně s kolegou " Peháčkem a jeho Táničkou " čímž je oba velice zdravíme ,   pokračovali na Rožnavu a Slavošovce. Po týdenní návštěvě Slovenska,jsme při zpáteční cestě navštívili naší dceru žijící na Slovensko - Moravské hranici ve Strání a po několika dnech,  jsme pokračovali do Krnova na další návštěvu příbuzenstva. Naše 14ti denní dovolená si vyžádala 3.445.-Kč na V-Power Racing a Natural 95 který míchám 50% , spotřeboval jsem 143 lt na 2.430 km - což mi vychází na 5,9 / 100km. Náš Matiz SE 0.8  r.v. 2002  při najetých necelých 63.000km je spolehlivý a ještě nás nikdy nenechal ve štychu i když mu do kopců
  pokračovali na Rožnavu a Slavošovce. Po týdenní návštěvě Slovenska,jsme při zpáteční cestě navštívili naší dceru žijící na Slovensko - Moravské hranici ve Strání a po několika dnech,  jsme pokračovali do Krnova na další návštěvu příbuzenstva. Naše 14ti denní dovolená si vyžádala 3.445.-Kč na V-Power Racing a Natural 95 který míchám 50% , spotřeboval jsem 143 lt na 2.430 km - což mi vychází na 5,9 / 100km. Náš Matiz SE 0.8  r.v. 2002  při najetých necelých 63.000km je spolehlivý a ještě nás nikdy nenechal ve štychu i když mu do kopců   vyčítám tu dýchavičnost hlavně při předjíždění. Ale jinak na něj nedám dopustit
 vyčítám tu dýchavičnost hlavně při předjíždění. Ale jinak na něj nedám dopustit   zdravím vás všechny
 zdravím vás všechny   " Vazoun "
 " Vazoun "

naše putování s Matizem, začalo společnou cestou s našim kolegáčkem " Topolem a jeho manželkou Milenou " na Manínský sraz 2009. Po srazu jsme pokračovali společně s kolegou " Peháčkem a jeho Táničkou " čímž je oba velice zdravíme ,
 naše putování s Matizem, začalo společnou cestou s našim kolegáčkem " Topolem a jeho manželkou Milenou " na Manínský sraz 2009. Po srazu jsme pokračovali společně s kolegou " Peháčkem a jeho Táničkou " čímž je oba velice zdravíme ,   pokračovali na Rožnavu a Slavošovce. Po týdenní návštěvě Slovenska,jsme při zpáteční cestě navštívili naší dceru žijící na Slovensko - Moravské hranici ve Strání a po několika dnech,  jsme pokračovali do Krnova na další návštěvu příbuzenstva. Naše 14ti denní dovolená si vyžádala 3.445.-Kč na V-Power Racing a Natural 95 který míchám 50% , spotřeboval jsem 143 lt na 2.430 km - což mi vychází na 5,9 / 100km. Náš Matiz SE 0.8  r.v. 2002  při najetých necelých 63.000km je spolehlivý a ještě nás nikdy nenechal ve štychu i když mu do kopců
  pokračovali na Rožnavu a Slavošovce. Po týdenní návštěvě Slovenska,jsme při zpáteční cestě navštívili naší dceru žijící na Slovensko - Moravské hranici ve Strání a po několika dnech,  jsme pokračovali do Krnova na další návštěvu příbuzenstva. Naše 14ti denní dovolená si vyžádala 3.445.-Kč na V-Power Racing a Natural 95 který míchám 50% , spotřeboval jsem 143 lt na 2.430 km - což mi vychází na 5,9 / 100km. Náš Matiz SE 0.8  r.v. 2002  při najetých necelých 63.000km je spolehlivý a ještě nás nikdy nenechal ve štychu i když mu do kopců   vyčítám tu dýchavičnost hlavně při předjíždění. Ale jinak na něj nedám dopustit
 vyčítám tu dýchavičnost hlavně při předjíždění. Ale jinak na něj nedám dopustit   zdravím vás všechny
 zdravím vás všechny   " Vazoun "
 " Vazoun "