a soudim, že bez toho to asi nepůjde. Tak se asi zkusim nějak domluvit s nima. Díky za rady
 a soudim, že bez toho to asi nepůjde. Tak se asi zkusim nějak domluvit s nima. Díky za rady 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Netreba zdvíhaťcoolizard píše:Nj vyměnit káble, jenže já to nemám ani kde zvednouta soudim, že bez toho to asi nepůjde. Tak se asi zkusim nějak domluvit s nima. Díky za rady
 , stačí dať dole koleso a máš k tomu excelentný prístup.
 , stačí dať dole koleso a máš k tomu excelentný prístup. 
 ?
 ? . Zkoušel sem ho měřit ohm metrem a nic. Chtěl jsem ho sundat, ale marně, imbus drží jak přibitej takže až seženu nové nastoupí hrubá síla
. Zkoušel sem ho měřit ohm metrem a nic. Chtěl jsem ho sundat, ale marně, imbus drží jak přibitej takže až seženu nové nastoupí hrubá síla  . Otázka ale je kde ho vzít, na vrakáči?
. Otázka ale je kde ho vzít, na vrakáči? ). Dík za rady.
). Dík za rady.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |