El okna.
Moderátor: Blue Lanos
El okna.
Zhanam motorcek na el. okno vodica.Neviete kde ho dostat kupit? Dikes.

- Reklama
Re: El okna.
Nazdaaaaar,
nasiel som v http://obchod.autokelly.sk/ , je to v sekcii "Diely karoserie" / "Mechanizmy stahovania okien". Bohuzial tam nevidno cenu, bude treba zavolat...

nasiel som v http://obchod.autokelly.sk/ , je to v sekcii "Diely karoserie" / "Mechanizmy stahovania okien". Bohuzial tam nevidno cenu, bude treba zavolat...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu

Nazdar.No zistil som ze pasuje aj z ineho typu daewoo.Tak idem zhanat.Ale dikes.

No jooo, alebo sa uchylit ku vrakacu...da sa tam vselico vykopat,a  obcas aj zadarmo, ked ma clovek velke vacky a vie sa tvarit   Hlavne si potom nepopiskovat, necervenat sa, a dokonca sa este na drzovku opytat zamestnanca ohladom nejakej uplnej zbytocnosti, ze akoze mas vazny zaujem
  Hlavne si potom nepopiskovat, necervenat sa, a dokonca sa este na drzovku opytat zamestnanca ohladom nejakej uplnej zbytocnosti, ze akoze mas vazny zaujem   Takto nejak som vybrakoval vnutro jedneho Matizka, vtedy bola zima a bundu som mal doslova narvanu vseliakymi dielmi
   Takto nejak som vybrakoval vnutro jedneho Matizka, vtedy bola zima a bundu som mal doslova narvanu vseliakymi dielmi   No co, ked oni odr.avaju ludi, preco by som ich nemohol raz smeknut ja
   No co, ked oni odr.avaju ludi, preco by som ich nemohol raz smeknut ja  

Hlavne si potom nepopiskovat, necervenat sa, a dokonca sa este na drzovku opytat zamestnanca ohladom nejakej uplnej zbytocnosti, ze akoze mas vazny zaujem
  Hlavne si potom nepopiskovat, necervenat sa, a dokonca sa este na drzovku opytat zamestnanca ohladom nejakej uplnej zbytocnosti, ze akoze mas vazny zaujem   Takto nejak som vybrakoval vnutro jedneho Matizka, vtedy bola zima a bundu som mal doslova narvanu vseliakymi dielmi
   Takto nejak som vybrakoval vnutro jedneho Matizka, vtedy bola zima a bundu som mal doslova narvanu vseliakymi dielmi   No co, ked oni odr.avaju ludi, preco by som ich nemohol raz smeknut ja
   No co, ked oni odr.avaju ludi, preco by som ich nemohol raz smeknut ja  
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu