diky za rady
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Hej hej,poistku som pozeral ako prvu a ta je v poriadku.je spolocna pre motorcek aj stierace a stierace valia,sice na sucho,ale valiakoniQ píše:kamoš a skušal si pozret poistku? myslim ze je to jednoduchšie ako novy motrorček
 .aj tak dik,lebo to ma nemuselo vobec napadnut.radsej by som bol,keby to je poistka za par centy ako motorek za 18eury
 .aj tak dik,lebo to ma nemuselo vobec napadnut.radsej by som bol,keby to je poistka za par centy ako motorek za 18eury 

dielov neni nikdy dost
 dielov neni nikdy dost  dakujem vsetkym za rady ,potom dam vediet,ako som dopadol
  dakujem vsetkym za rady ,potom dam vediet,ako som dopadol 

O.K.
  O.K. .merakom som zmeral,ci ide don stava a stava tam ide
 .merakom som zmeral,ci ide don stava a stava tam ide  motorcek som rozobral,samozrejme mi vyskocili uhliky
  motorcek som rozobral,samozrejme mi vyskocili uhliky  a prestriekal som ho.napojil som ho len na sucho a motorcek veselo bzucal.akonahle som ho zasunul do nadrzky,uz nebzucal
  a prestriekal som ho.napojil som ho len na sucho a motorcek veselo bzucal.akonahle som ho zasunul do nadrzky,uz nebzucal  .tak opat von z nadrzky a bzucal
 .tak opat von z nadrzky a bzucal  .opat do nadrzky a nebzucal
 .opat do nadrzky a nebzucal  

.tak zajtra alebo pozajtra skocim pre novy a hadam to pofrci
 .tak zajtra alebo pozajtra skocim pre novy a hadam to pofrci 
 Veselo si strieka
 Veselo si strieka  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |