Potom som 10 minut rozmyslal ako vypnem motor
 Potom som 10 minut rozmyslal ako vypnem motor   
   napadlo ma len odpojit baterku
 napadlo ma len odpojit baterku   ...Ale podarilo sa mi vypnut motor inak. Pocul som take skratove zvuky od palivoveho cerpadla a potom som si vsimol ze 1. rychlostny stupen mam hodeny len do polovice, akonahle som pakou pohol z polky 1. rychlostneho stupna do neutralu motor zdochol, sa vypol konecne
 ...Ale podarilo sa mi vypnut motor inak. Pocul som take skratove zvuky od palivoveho cerpadla a potom som si vsimol ze 1. rychlostny stupen mam hodeny len do polovice, akonahle som pakou pohol z polky 1. rychlostneho stupna do neutralu motor zdochol, sa vypol konecne   

..Skontroloval som spinacu skrinku ci nahodou nezblbla ona ale je v poriadku, mam uplne novy oriesok spinacej skrinky aj vnutro spinacej skrinky...Do teraz si to neviem vysvetlit.. Proste uz mam strach na tom aj jazdit...aj ked mam rad velmi to auto je to shitttttttttt korejsky nic viac..  Stretol sa niekto s niecim takym?? Alebo tie chujoviny od tych aut sa lepia len na mna
 ..Skontroloval som spinacu skrinku ci nahodou nezblbla ona ale je v poriadku, mam uplne novy oriesok spinacej skrinky aj vnutro spinacej skrinky...Do teraz si to neviem vysvetlit.. Proste uz mam strach na tom aj jazdit...aj ked mam rad velmi to auto je to shitttttttttt korejsky nic viac..  Stretol sa niekto s niecim takym?? Alebo tie chujoviny od tych aut sa lepia len na mna