No, kluci , takový protektory za 450,- KČ nejsou taky k zahození!!!Vždyť je to přece jen spotřební zboží! Mít na autě ze 15 tisíc pneumatiky za sedmičku , mi připadá jako přepych!Nebo se mýlím?
 No, kluci , takový protektory za 450,- KČ nejsou taky k zahození!!!Vždyť je to přece jen spotřební zboží! Mít na autě ze 15 tisíc pneumatiky za sedmičku , mi připadá jako přepych!Nebo se mýlím?  

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Mat v aute motor ktory je 3 ci 4 krat draksi, nez je cena "zachovalej" nexie ti jako prepych nepriide ..??Hynek píše:No, kluci , takový protektory za 450,- KČ nejsou taky k zahození!!!Vždyť je to přece jen spotřební zboží! Mít na autě ze 15 tisíc pneumatiky za sedmičku , mi připadá jako přepych!Nebo se mýlím?

za Pirelli Cinturato P4, cenový rozdiel malý, ale jazdné vlastnosti o kusisko lepisie. sú trochu tvrdsie na jamy aj hlucnejsie ale ten pocit istoty...
  za Pirelli Cinturato P4, cenový rozdiel malý, ale jazdné vlastnosti o kusisko lepisie. sú trochu tvrdsie na jamy aj hlucnejsie ale ten pocit istoty... Vsetky pneu skladujem rovnako, takze ani skladovanim. Musel to byt nepodarok-zivotu nebezpecny
  Vsetky pneu skladujem rovnako, takze ani skladovanim. Musel to byt nepodarok-zivotu nebezpecny 
Ja sa semperitu vyhybam, robia nadraka benzinove hadicky (tvrdnu v benzine a/alebo teple, rozleptavaju sa brzdovkou) takze ani ostatnym vyrobkom od nich preto nedoverujem.Ciernygepard píše:Inak len tak pre zaujimavost. Semperit skoncili v testoch ako odporucane. jeden jediny skaredy defekt co som dostal bol prave na nich. Pri 110km/h sa mi na pravom prednom kolese pneumatika uplne rozletela, vyletely draty a ja som si skoro natlkol hubu a nie len to. Pneu jazdila 2. sezonu, takze vekom to neboloVsetky pneu skladujem rovnako, takze ani skladovanim. Musel to byt nepodarok-zivotu nebezpecny

!!!! PROTEKTOR nikomu neodporúčam, pretože kvalita každého kusu je rozdielna !!!!
  !!!! PROTEKTOR nikomu neodporúčam, pretože kvalita každého kusu je rozdielna !!!!   

No veru tak KUMHO su moja srdcovka...velmi kvalitne pneu a aj velmi dobre obstali v testochJiřík píše:Kumho SOLUS KH 15. Mám je od loňského léta, spokojenost, jsou překvapivě tiché. Na korejské auto patří korejské pneu...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |