chystam sa nahodit najtmavsie folie na moje autocko
 no pocul som, ze v Rakusku je zakazane mat najtmavsie folie je to pravda? Lebo kazy hovori inak...
  no pocul som, ze v Rakusku je zakazane mat najtmavsie folie je to pravda? Lebo kazy hovori inak...Mate s tym niekto skusenosti ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

taktiez nemaju radi prekracovanie rychlosti a jazdu s radiom na plne gule a stiahnutymi oknami, vtedy ti auto aj rozoberu
 taktiez nemaju radi prekracovanie rychlosti a jazdu s radiom na plne gule a stiahnutymi oknami, vtedy ti auto aj rozoberu  

diky za vaše příspěvky a jaka je pokuta za ně asi??mate stím někdo zkušenosti???
  diky za vaše příspěvky a jaka je pokuta za ně asi??mate stím někdo zkušenosti???
 takže říkáš že je to vpohodě??  no ještě budu dal zvažovat jaku vyberu ale pište dal vaše zkušenosti děkuji
  takže říkáš že je to vpohodě??  no ještě budu dal zvažovat jaku vyberu ale pište dal vaše zkušenosti děkuji   

cez den je to auta zboku vidno a ked je zamracene tak ani neni vidno zeby tam neco v predu bolo, uvidime casom, viem ze to neni povolene ale nechal som sa inspirovat jednym lanosom zo sidliska, ma ho jeden typek, hodim s nim rec, mozno bude polda a povie mi k tomu viac
 cez den je to auta zboku vidno a ked je zamracene tak ani neni vidno zeby tam neco v predu bolo, uvidime casom, viem ze to neni povolene ale nechal som sa inspirovat jednym lanosom zo sidliska, ma ho jeden typek, hodim s nim rec, mozno bude polda a povie mi k tomu viac 
Lanosem? Ma folie? Doufam, ze je to hatchbackkoniQ píše:mnooo, ja mam vzadu tje najtmavsie s atestom a vpredu som si nechal teraz spravit tje najsvetlejsie samo ze ze bez atestucez den je to auta zboku vidno a ked je zamracene tak ani neni vidno zeby tam neco v predu bolo, uvidime casom, viem ze to neni povolene ale nechal som sa inspirovat jednym lanosom zo sidliska, ma ho jeden typek, hodim s nim rec, mozno bude polda a povie mi k tomu viac
zatial tato foto cez den pofotim a hodim sem este neco
 vyfot mu ho a dej sem pls foto
 vyfot mu ho a dej sem pls foto  zajima me to
 zajima me to  

auta
a potom este par foto FBI
 auta
a potom este par foto FBI| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |