Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

a vstava bud jen na zminku o kafi, nebo povodnove evakuaci
 a vstava bud jen na zminku o kafi, nebo povodnove evakuaci 

fotečky jsou perfektní - a zajímalo by nás kolik celkem bylo aut a účastníků jmenovitě. Z těch obrázků to není zřejmé, neb nemáte žádnou společnou ?!! Jinak paráda a co povodně - to se kempu nedotýkalo že ??
 fotečky jsou perfektní - a zajímalo by nás kolik celkem bylo aut a účastníků jmenovitě. Z těch obrázků to není zřejmé, neb nemáte žádnou společnou ?!! Jinak paráda a co povodně - to se kempu nedotýkalo že ?? 
   čau zdraví " Vazoun "
 čau zdraví " Vazoun "   

jinak tam bylo super
  jinak tam bylo super------------------------sandruš píše:v pátek nás navštívila jedna členka GT- Lvíček

ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun " 

), tak jsem hladinu radeji poslala kontrolovat Nea s Dablikem. Zhostili se toho sice bravurne, ale kdyz z hloubkove vnitrni kontroly rynika vylezali, cvakla jsem snimecek a vysledek jsi snad sam videl
), tak jsem hladinu radeji poslala kontrolovat Nea s Dablikem. Zhostili se toho sice bravurne, ale kdyz z hloubkove vnitrni kontroly rynika vylezali, cvakla jsem snimecek a vysledek jsi snad sam videl  Ale nejsou roztomili?
 Ale nejsou roztomili? 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |