Bylo nebylo jednoho krásného říjnového dne jsem objevil u bratrance tuto krásnou vectru na prodej:

s těmito najetými kilometry

no a pak mi trošku ruplo v bedně

objednal jsem přední lampy s Angel Eyes, místo originálního radia Pioneer DEH - 5900MP
  objednal jsem přední lampy s Angel Eyes, místo originálního radia Pioneer DEH - 5900MP

poté jsem byl zase velmi spokojen a nic se nedělo.
Jenže jednoho dne se mi přestal líbit zvuk vydávající origo reproduktory tak byly po konzultaci objednány Přední komponentní Pioneer a zadní koaxiály Pioneer(momentálně jsou k slyšení a vidění u n3oklana)
Jenže jednoho dne jsem se po ježdění na 15" discích a pneu 195/65 R15 měl plné zuby tak jsem objednal 17" disky Dotz Shriken a šlupičky Nankang Ultra Sport NS-II
a výsledně to dopadlo asi nějak takhle

Pak se zase jezdilo a jezdilo a jezdilo a jednoho krásného dne mi bývalá přítelkyně odřela bok a po třetím přilepení mi stejně lišta na dveřích nedržela tak jsem je všechny strhal a otvory po držácích zavařil, zakitoval a zastříkl plničem

A s touto kit kár verzí jsem jezdil dodnes.....

Taky byl čas a chuť a trošku jsem si pohrál s motorovým prostorem

a trošku recesivní šachovnici na prostoru pro rezervu

Jenže pak nastal den kdy sem se setkal přední částí vozu s náklaďákem, naštěstí to odnesl jen nárazník s blatníkem a světlo mělo utržené držáky...

a v pátek jsem dostal osudnou ránu při stání na přechodu

tak začalo trochu rozebírání a rozprodávání, jelikož měli obě zadní lampy utrhané držáky a jedna přední taky tak jsem je i s xenony prodal a namontoval origo
a takhle mi tedy v garáži

A to je celý příběh mé zeleno-šedé krasavice na 14"

plechotronech.......
 plechotronech....... 
 Je jej škoda no asi by som ju dal do kopy ale asi je to vec financí -takže bola nebola a ako ďalej......
  Je jej škoda no asi by som ju dal do kopy ale asi je to vec financí -takže bola nebola a ako ďalej......

ale nepřej si týči ta ti pak teprv ukáže co dovede to audio tohle bylo etě prd
 ale nepřej si týči ta ti pak teprv ukáže co dovede to audio tohle bylo etě prd 

mám vyhlídlou tuto
  mám vyhlídlou tuto