Autobaterie
Moderátor: Blue Lanos
Autobaterie
Jaky mate zkusenosti s bateriema ? Mam orig. uz 7 let a zatim dobry... Vseobecne davaj baterkam 6-7 let..  Ale servisak pravil ze tam jezdej lidi s Nexiema a ty maj porad puvodni treba 10 lety  

Long Is The Time and Hard Is The Road.

- Reklama
U domu jsem nastartoval v zimě studené auto a o hodinu později po nákupu už zahřáté nemilosh píše:No ja mam taky puvodni baterii a auto uz mam 7 let. Pry ale kdyz ta puvodni odejde tak to je ze dne na den, ani o sobe neda vedet, ze uz ma po zenitu

Na Nexii vzpomínám v dobrém  , ale MPV je MPV
 , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,

, ale MPV je MPV
 , ale MPV je MPVneválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Kamarat ma 3 roky stareho Lanosa, vybavy S. Jeden den dosiel z prace, zaparkoval pred barakom, na druhy den ani tuk. Totalne mrtva bateria.  

Ja mam v aute este originalnu, zatial zije stvrty rok prevadzky.

Ja mam v aute este originalnu, zatial zije stvrty rok prevadzky.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Re: Autobaterie
nexie sa vyrabali aj v 1994 ?lanosek píše:Jaky mate zkusenosti s bateriema ? Mam orig. uz 7 let a zatim dobry... Vseobecne davaj baterkam 6-7 let.. Ale servisak pravil ze tam jezdej lidi s Nexiema a ty maj porad puvodni treba 10 lety
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6

Škoda Octavia 1.6
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ondrej Rapčan
Jo baterie opravdu vydrží  někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo .  tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec  

Re: Autobaterie
Nevim, jen sem tak bodnul do tmy. Ale myslim ze nekde je pod jinym nazvem vyrabeli dyl, nebo vyrabejmrk píše:nexie sa vyrabali aj v 1994 ?

- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako vravim. Radsej skor investovat do starsich veci a chybam predchadzat,ako ked mate byt s rodinou na vylete v zime a nenastartujete kvoli 7-rocnej baterii. Mam EXIDE ARMADA,novu a je to riadny rozdiel oproti originalu. Original DELKOR mala 55 AH,tato nova ma 60AH. Rozdiel vidim aj v tom,ze pri starej baterii som si vnutri auta svietil vnutornou lampickou 2 hodiny,ked som nieco robil vnutri auta potme (radio atd.). Po 2 hodinach uz svietila slabsie a startovanie len tak-tak. S touto novou som uz svietil aj 4 hod. (pri zapajani palubaku) a nic. A startuje mi to ako Hummer.

U Pontiaca Le Mans mi odešla původní baterka (tuším DELCO, už ho dávno nemám) a to opravdu rychle. Zastavil jsem u přejezdu a vypnul motor. Vlak přejel, chtěl jsem nastartovat  a vše zhaslo radio se vynulovalo, a bylo hotovo.  

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Blue Lanos
Ked som bol teraz dva tyzdne prec tak auto stalo v garazi (v dome) a po tomto case som natocil bez akeho kolvek problemu!! Ale uz to nie je to co to byvalo  Teraz bude zase jeden week bez pohybu tak uvidim buducu nedelu ci natocim
  Teraz bude zase jeden week bez pohybu tak uvidim buducu nedelu ci natocim  ) Ale sand este tuto zimu prezime a leto hadam tiez. No a na nadlsiu zimu uz urcite pride novy nastupca bud Delkor (co by som chcel) alebo tiez Exide
) Ale sand este tuto zimu prezime a leto hadam tiez. No a na nadlsiu zimu uz urcite pride novy nastupca bud Delkor (co by som chcel) alebo tiez Exide  

Teraz bude zase jeden week bez pohybu tak uvidim buducu nedelu ci natocim
  Teraz bude zase jeden week bez pohybu tak uvidim buducu nedelu ci natocim  ) Ale sand este tuto zimu prezime a leto hadam tiez. No a na nadlsiu zimu uz urcite pride novy nastupca bud Delkor (co by som chcel) alebo tiez Exide
) Ale sand este tuto zimu prezime a leto hadam tiez. No a na nadlsiu zimu uz urcite pride novy nastupca bud Delkor (co by som chcel) alebo tiez Exide  

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01