Hovorim len to,co viem z vlastnej skusenosti

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Co vy na to bude to ok aby se Nubirka blýskla?
 Co vy na to bude to ok aby se Nubirka blýskla? 

popripade ci staci nejaky obycajny sampon, ze ci nemusi byt ten turtle alebo co
 popripade ci staci nejaky obycajny sampon, ze ci nemusi byt ten turtle alebo co 
Jelenicov nic nepokazis,nemusis sa battommula píše:S tim tempem sem si taky pohraval... hlavne jsem s nim cistil predni svetlomet, a chtel jsem i zbytek laku napastovat a preletet ale nebyl jsem si jisty zda na metalizu muzu. V sobotu bude nubirka delat svatebni kočár, tak chci aby vypadala. Takze nic nezkazím kdyz ji umyju vodou, napastuju, rozlestim, a pak pouziju nejaky autosampon s voskem ze? Bohuzel nevim co jsem to dostal za znacku, jen mi bratr rikal ze to ma vyzkousene a overene tak snad to bude v pohode. A nakonec sem si rikal ze bych to setrel jelenici, ale nevim zda to z tama nesebere ten vosk... Takze jelenici mozna vypustim..Co vy na to bude to ok aby se Nubirka blýskla?
Díky
kdyz ji umyju vodou, napastuju, rozlestim, a pak pouziju nejaky autosampon s voskem ze?
 ) a este ten odtokovy kanal nad kufrom Jarou, neuskodim tak laku? neni Jar moc agresivna na lak ? ci mam radsej pouzit autosampon ?
 ) a este ten odtokovy kanal nad kufrom Jarou, neuskodim tak laku? neni Jar moc agresivna na lak ? ci mam radsej pouzit autosampon ?   chcel by som kupit Turtle wax high gloss konkretne http://www.autosuciastky.com/shop/index ... nfo_id=299   nevadi ze to aplikujem na metalizu ? lebo nasiel som 3 p*dele voskov, a vobec neviem aky mam kupit, nechcel by som si nejakym sposobom poskodit lak
  chcel by som kupit Turtle wax high gloss konkretne http://www.autosuciastky.com/shop/index ... nfo_id=299   nevadi ze to aplikujem na metalizu ? lebo nasiel som 3 p*dele voskov, a vobec neviem aky mam kupit, nechcel by som si nejakym sposobom poskodit lak A cistim s nimi vsetko od auta po notebook
 A cistim s nimi vsetko od auta po notebook 
 (viz téma utopená nubira
  (viz téma utopená nubira .klobuk dolu
 .klobuk dolu 
...tak já jsem na tom ještě dobře... měl jsem v autě vodu jen těsně nad prahy - i když i tak to byl slušný bazén - ale Vladan si mákne slušně, než to dá dokupy.lemun píše:Poezeral som temu "utopena nubira".Tej utopenej nibiry mi je fakt luto a dufam,ze bude v poriadku,ale mas moj obdiv.Ludi,ktori si z vlastneho nestastia dokazu robit srandu je velmi malo.klobuk dolu
A z gruntucobyll píše:Jsme tací, kteří Nubiru umýváme komplet, nejlépe v rozvodněné řece. Má to výhodu - je umytá zvenku i zevnitř...(viz téma utopená nubira

A tak to mabyt.treba vidiet pohar poloplny a nie poloprazdny.cobyll píše:...tak já jsem na tom ještě dobře... měl jsem v autě vodu jen těsně nad prahy - i když i tak to byl slušný bazén - ale Vladan si mákne slušně, než to dá dokupy.lemun píše:Poezeral som temu "utopena nubira".Tej utopenej nibiry mi je fakt luto a dufam,ze bude v poriadku,ale mas moj obdiv.Ludi,ktori si z vlastneho nestastia dokazu robit srandu je velmi malo.klobuk dolu
Já se snažím na všechno dívat z té lepší stránky. Měl jsem sice vodu v autě, ale narozdíl od spousty jiných mám auto a mám kde bydlet...

a myslite si ze vecer pršalo? správne pršalo
a myslite si ze vecer pršalo? správne pršalo   ale čo uš
 ale čo uš  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |