]Rebro[ píše:... tu to zacina byt hodne sladkeeeeeeeeeee
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

]Rebro[ píše:... tu to zacina byt hodne sladkeeeeeeeeeee

]Rebro[ píše:U zje po 22:00 tak teraz to len zacne
tam neeJajuska95 píše:Co máš na mysli? A pojď do Tunning meeting-bla bla bla

Peháčku, stačí-peha- píše:He ona si Sandruška asi brúsila zúbky čóóóóDvojko foto stačí kedy kolvek ale hlavne čo najrýchlejšie

Velmi Vám to sluší
 Velmi Vám to sluší 
 Taky jsem se až divil
 Taky jsem se až divil 

Když jsem viděl u tebe na ostrově co jsi všechno postavil a dokázal
 Když jsem viděl u tebe na ostrově co jsi všechno postavil a dokázal   

určite je to voz starší ako 15 rokov ,ale verne slúži svojmu majiteľovi. Od klasického Racka,resp. Nessi sa dá poznať na prvý pohľad štvorcovou tabuľkou ŠPZ vzadu a trochu inými svetlami.
 určite je to voz starší ako 15 rokov ,ale verne slúži svojmu majiteľovi. Od klasického Racka,resp. Nessi sa dá poznať na prvý pohľad štvorcovou tabuľkou ŠPZ vzadu a trochu inými svetlami.Původní (tj. korejský) název tohoto modelu je Daewoo LeMans, v Evropě se jmenoval Racer a v Americe, Austrálii nebo třeba na Novém Zélandu to byl Pontiac (vedle mnoha dalších nazvů i značek v jiných zemích světa). Vedle 4D sedanu a 5D hatchbacku se dělalo i 3D coupe. Nebyl to první korejský Kadett, tím byl jeho předchůdce Daewoo Maepsy. LeMans/Racer byl zajímavý tím, že první generace na sobě měla logo Pontiacu (i když se prodávala jako Daewoo) a také to byl první celosvětově prodávaný model Daewa. Asi proto je taky na mém nejstarším Daewoo prospektu (z Nového Zélandu ze září 1988):alvin píše:pred nejakou dobou som tu spomínal Pontiac LeMans NRH-83-21, ktorý som svojho času vídaval na sídlisku,kde som býval do r.2005,ide o americký variant Racera 2dv,HB, v tomto prípade,tak vozidlo som pred pár dňami vide,žije a jazdí,akurát už má vymenenú ŠPZ NR-859.., takže Daewoo Forever

určite je to voz starší ako 15 rokov ,ale verne slúži svojmu majiteľovi. Od klasického Racka,resp. Nessi sa dá poznať na prvý pohľad štvorcovou tabuľkou ŠPZ vzadu a trochu inými svetlami.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |