Co si pouzil ako si to tam prichytil atd
Moderátor: Blue Lanos

takhle je to od spodu  :lol:Jo ješte som to prilepil silikónom a pak na vrch dal tu gumu
 takhle je to od spodu  :lol:Jo ješte som to prilepil silikónom a pak na vrch dal tu gumu 
 Celkom si to chytro a rozumne vyriešil viac hláv viac rozumu ako sa vravý je to super
 Celkom si to chytro a rozumne vyriešil viac hláv viac rozumu ako sa vravý je to super 

Da sa to spravit aj fusersky ale ja mam rad ked je to tip top aj ked to nikto neuvidi
 Da sa to spravit aj fusersky ale ja mam rad ked je to tip top aj ked to nikto neuvidi 

Alebo za cirkusantov
 Alebo za cirkusantov 

A pokud tam vozím dcerky tak vetšinou cez den lebo v noci tu behá vela vysokej a tak radši likvidujem octávku
 A pokud tam vozím dcerky tak vetšinou cez den lebo v noci tu behá vela vysokej a tak radši likvidujem octávku   

No inak dobrej nápad a predpokladám že napájanie je zo stredového svetla že
 No inak dobrej nápad a predpokladám že napájanie je zo stredového svetla že   

Až sa budem nudiť tak to Ti venca písk že to tam seknu
 Až sa budem nudiť tak to Ti venca písk že to tam seknu 

uz som myslel ze mas aj na to nejaky trik.. tak zas nic.. budem smutne zavidiet....
 uz som myslel ze mas aj na to nejaky trik.. tak zas nic.. budem smutne zavidiet....Pohrat sa s konektorom a vyvrtat dierku cez ktoru potiahnes kablik a napojis na dvere a napatieStanleyk píše:Ahaaaauz som myslel ze mas aj na to nejaky trik.. tak zas nic.. budem smutne zavidiet....
 . Uz si neviem dat rady.. ani neviem zistit ci su niektore piny volne.. A to som elektrikar
. Uz si neviem dat rady.. ani neviem zistit ci su niektore piny volne.. A to som elektrikar  ....
....Ake mas auto?Stanleyk píše:Uuuuf umna je to zlozitejsie.. konektor ma asi 50 pinov, a ani kusok miesta na iny kablik... je to narvane elektronikou. Uz si neviem dat rady.. ani neviem zistit ci su niektore piny volne.. A to som elektrikar
....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |