ale pevne verim ze naposledy a o rok uz aj keby mam ist peso , tak pojdem ... tak si to tam vsetci poriadne uzite a hlavne bezpecne dorazte, tak stastnu cestu
 ale pevne verim ze naposledy a o rok uz aj keby mam ist peso , tak pojdem ... tak si to tam vsetci poriadne uzite a hlavne bezpecne dorazte, tak stastnu cestu   

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

cekam zitra cestou sprsku tak zbytecna prace
  cekam zitra cestou sprsku tak zbytecna prace 

Kočka je v garáži a zakrytá aby ani prach nesadol jó a Ski he he he už mám vedierko a bielé a jeleničku keby náhodou
 Kočka je v garáži a zakrytá aby ani prach nesadol jó a Ski he he he už mám vedierko a bielé a jeleničku keby náhodou   

Mno, krome Prahy kde ma sprchnout jsem koukal samy pekny pocasi, snad to vyjde, dneska jsem taky myl a neminim zitra rano jeste skoro za tmy myt znovaSlavek píše:auto nemeju, volvo je pekny i takcekam zitra cestou sprsku tak zbytecna prace

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |