Jo a klidně se někde hoňte ve 120ti já už jsem z toho vyrostl
  Jo a klidně se někde hoňte ve 120ti já už jsem z toho vyrostl   jedu na pohodu,takže pojedu klidně poslední ať mám přehled o vás mladejch
  jedu na pohodu,takže pojedu klidně poslední ať mám přehled o vás mladejch   jízda v koloně brzda/plyn se nevyplácí
   jízda v koloně brzda/plyn se nevyplácí   Co nedobrzdíš, to neukecáš , žejo Goosi ?
 Co nedobrzdíš, to neukecáš , žejo Goosi ?Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
 Jo a klidně se někde hoňte ve 120ti já už jsem z toho vyrostl
  Jo a klidně se někde hoňte ve 120ti já už jsem z toho vyrostl   jedu na pohodu,takže pojedu klidně poslední ať mám přehled o vás mladejch
  jedu na pohodu,takže pojedu klidně poslední ať mám přehled o vás mladejch   jízda v koloně brzda/plyn se nevyplácí
   jízda v koloně brzda/plyn se nevyplácí   Co nedobrzdíš, to neukecáš , žejo Goosi ?
 Co nedobrzdíš, to neukecáš , žejo Goosi ? 

a jak vis ze pojedu s tebou leda bys jel se mnou dopoledneIvoš píše:Právě vzhledem k tomu, že to má být pohodová jízda, 8 hodina ranní je akorát podle mě...dorazíte za náma někdy řekněme po 10 hodině, což je akorát...my to s Rebelem zkusíme spočítat, kolik je nejratší možný čas

To už tam většina lidi ani nebude, ne?Ivoš píše:Poslední info bylo, že pojedem spolu....každopádně to je pasé, protože na sraz dorazím až tak okolo 17 - 18 hodiny v sobotu.

Ty skalní tam budouSlam píše:To už tam většina lidi ani nebude, ne?Ivoš píše:Poslední info bylo, že pojedem spolu....každopádně to je pasé, protože na sraz dorazím až tak okolo 17 - 18 hodiny v sobotu.

S ohledem na zkušenosti z minulých let určitě budouSlam píše:To už tam většina lidi ani nebude, ne?Ivoš píše:Poslední info bylo, že pojedem spolu....každopádně to je pasé, protože na sraz dorazím až tak okolo 17 - 18 hodiny v sobotu.

------------------------------Topol píše:Pěkný denSraz az 3 nedočkavci za dva

Jenom potvrzuji,že s Pepou bychom podle itineráře tam měli být 7,45 ale kdyby něco tak se ozvem mám na Petra a i Jirku telefon aby jsme i třeba jistili proviant aby ho cestou nepřepadli loupežníci

Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
 to pro ty, co nevědí že je Pepa už se moc těšíme
 to pro ty, co nevědí že je Pepa už se moc těšíme  

Ale to přece moc dobře vímeVazoun píše:Tak,tak, tím Pepou myslí Vládík " Topol " Vazouna "to pro ty, co nevědí že je Pepa už se moc těšíme

A také se těšíme
 A také se těšíme  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |