, vkus si deportoval na sibir?
Inac tiez mam v plane (ak nebudem velmi lenivy
 ) spravit osvetlenie zeme vedla prednych dveri zo spodu spatnych zrkadiel, ma to tak kopu lepsich aut a je to celkom sikovna a tiez dobre vyzerajuca vec ...
 ) spravit osvetlenie zeme vedla prednych dveri zo spodu spatnych zrkadiel, ma to tak kopu lepsich aut a je to celkom sikovna a tiez dobre vyzerajuca vec ...Moderátor: Blue Lanos
 ) spravit osvetlenie zeme vedla prednych dveri zo spodu spatnych zrkadiel, ma to tak kopu lepsich aut a je to celkom sikovna a tiez dobre vyzerajuca vec ...

Jo to tak trocha mimo - naše deti nikdy nemali balóniky a já som vetšinou ani nechodil na trhy a iné aktivity lebo som schopný roztrhať všetky balónky čo vrzkajú
 Jo to tak trocha mimo - naše deti nikdy nemali balóniky a já som vetšinou ani nechodil na trhy a iné aktivity lebo som schopný roztrhať všetky balónky čo vrzkajú  

Ides   aj na  zraz  ?
  Ides   aj na  zraz  ?
 No a na ten zraz to nemáš až tak daleko tak čo teda presne 220,1 Km tak neváhaj a jeď to sa dá aj na otočku - v najhoršom
 No a na ten zraz to nemáš až tak daleko tak čo teda presne 220,1 Km tak neváhaj a jeď to sa dá aj na otočku - v najhoršom  
 do BB  to mas kusok a potom sa napojima na pehacika a  spol
 do BB  to mas kusok a potom sa napojima na pehacika a  spol  a prideme ako jedna velka tlupa
 a prideme ako jedna velka tlupa  

Robim len na Langosika
  Robim len na Langosika  Ale co uz ked ich tak mame radi
 Ale co uz ked ich tak mame radi 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |