A na okreskach zrovna tak. Pak se divej co je to spalilo
 BTW: NO TUNING

Moderátor: Blue Lanos

, ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ...
 , ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ...  - chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky
 - chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky  . Ale pravdepodobne to ide pod 11 a to dost vyrazne.
 . Ale pravdepodobne to ide pod 11 a to dost vyrazne.  
 Tachometre su vaecsinou nastavene tak, aby ukazovali trochu viac, ako je skutocnost
 Tachometre su vaecsinou nastavene tak, aby ukazovali trochu viac, ako je skutocnost  . Moj napriklad ukazuje v rozsahu 20 - 120 km/h rychlost priblizne o 5 km/h viac, ako je rychlost v skutocnosti (merane pomocou GPS masinky asi pred dvoma rokami na 185/60R14. Mohlo sa to posunut) Kazdopadne ked idem cez dedinu tak, ze mi ukazuje 65 km/h (realne 60), policajti za radarom ma nezastavia
. Moj napriklad ukazuje v rozsahu 20 - 120 km/h rychlost priblizne o 5 km/h viac, ako je rychlost v skutocnosti (merane pomocou GPS masinky asi pred dvoma rokami na 185/60R14. Mohlo sa to posunut) Kazdopadne ked idem cez dedinu tak, ze mi ukazuje 65 km/h (realne 60), policajti za radarom ma nezastavia  . A tak rozdiel moze byt az niekolko desatin ...
. A tak rozdiel moze byt az niekolko desatin ... 

Chtelo by to nejakou peknou spolujezkini se stopkama, pokud mozno co nejlehcivado píše:Skusil som vcera trochu pomerat, na zimnych MP56 185/65 R14 to bolo 10,6-11,0. Sam v aute, merane tri krat. Presnost asi nie velka, ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ...
- chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky
 Samozrejme myslim hmotnost
  Samozrejme myslim hmotnost  

O to vetsi je prekvapeni "tuneru" kdyz okolo nich prosvisti daewooRichard píše:Na rodiný kombík slušný, líbí se mi auto co jede a vypadá normálně, než auto olepený jako vánoční stromek a v kopci pak zdržuje.

Navic kridla a tyhle "aerodynamicky doplnky" omezujou proudeni vzduchu
  Navic kridla a tyhle "aerodynamicky doplnky" omezujou proudeni vzduchu   Lepsi je investovat pod kapotu
 Lepsi je investovat pod kapotu  
To de, nekde sem cet prospekty k trabantu a tam mu davaj 60seMKa Slovensko píše:s lanosom som to este neskusal, ale ak by som tak urcite este s niekym lebo stiskat aj stopky aj riadit sa akosi dobre neda
skusal som to zatial iba na skodovke 120LS a ta sla 24-26 sekund a dve osoby v aute plus pol nahradneho motora za sedackami (to je standardna vybava u tychto aut)

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |