Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Chtělo by to napsat něco decentního...něco co vystihne mocnost okamžiku....Hurá na sraz
 Chtělo by to napsat něco decentního...něco co vystihne mocnost okamžiku....Hurá na sraz 
 Naša dcerka ide s nami ale je v Prahe a tak sa chcem spítať že keby dakdo mal volno v aute či by nám ju nedoviezol inak musí busom do Brna
 Naša dcerka ide s nami ale je v Prahe a tak sa chcem spítať že keby dakdo mal volno v aute či by nám ju nedoviezol inak musí busom do Brna   Ale to len ak to nebude nikoho obtažovať
 Ale to len ak to nebude nikoho obtažovať   Díky
 Díky  

Já už mám samolepky na SPZ od Rebela, ještě je aplikovat a taky můžu vyjetTomáš píše:Hurá a dnes jdu pro samolepky . Nakonec jich mám 90 Ks ( 30 zvenku zbytek vnitřní).
Tak plácejte taky něco , už se nemůžu dočkat , dokonce už mám uklizeno v karavanu , ale to mezi tím ještě někam pojedu ....

A gothicmetalová muzika je bomba
 A gothicmetalová muzika je bomba 

,potom už nebudem musieť chodiť na zrazy sám
 ,potom už nebudem musieť chodiť na zrazy sám

To bola skôr otázka pre Pražákou čo majú volno v aute (Palikxa som ani chudáka nezhánal lebo aj tak bude mať plnú Oktávočku
 To bola skôr otázka pre Pražákou čo majú volno v aute (Palikxa som ani chudáka nezhánal lebo aj tak bude mať plnú Oktávočku   

)
 )| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |