V každém případě na českém a slovenském webu Chevroletu se ještě stále válí fotky starého modelu Epicy, ale na britském už je nový model (všiml jsem si toho prvně na letošním britském prospektu, který vypadá úplně stejně jako ten loňský, jen maska auta je jiná
 V každém případě na českém a slovenském webu Chevroletu se ještě stále válí fotky starého modelu Epicy, ale na britském už je nový model (všiml jsem si toho prvně na letošním britském prospektu, který vypadá úplně stejně jako ten loňský, jen maska auta je jiná  ):
):
Ale stejně se mi ty masky líbí nejvíc na korejském originálu Epicy i Cruzeho:

.
 . 

zadek trochu jak BáWo 3 a předek jak ta Epica. Celkem se mi líbí. Pochybuju ale že v tom bude nějakej pěknej motor (V6 nebo V8). Neřikam že nějaká obyč 1.8 nebo 2.0 nebude stačit. Předpokládam že výbavy budou obvyklý 2-3 bez možnosti cokoliv rozumně připlatit. Nedej bože bejt to zase svyzovaný s určitym motorem. Máte někde nafocený otevírání kufru ? Jetli jsou tam zas ty demoliční oblouky na destrukci zavazadel nebo už maj vzpěry jako ostatní auta.
  zadek trochu jak BáWo 3 a předek jak ta Epica. Celkem se mi líbí. Pochybuju ale že v tom bude nějakej pěknej motor (V6 nebo V8). Neřikam že nějaká obyč 1.8 nebo 2.0 nebude stačit. Předpokládam že výbavy budou obvyklý 2-3 bez možnosti cokoliv rozumně připlatit. Nedej bože bejt to zase svyzovaný s určitym motorem. Máte někde nafocený otevírání kufru ? Jetli jsou tam zas ty demoliční oblouky na destrukci zavazadel nebo už maj vzpěry jako ostatní auta.
 I když životaschopnou samostatnost bych zas (aspoň na chvíli
 I když životaschopnou samostatnost bych zas (aspoň na chvíli