Zdravým Všetkých majitelov LEGANZI a pod. Ak sa doma nudíte tak tu je nápad,mna sa raz pýtal večer kamarát,ked som ho viezol kde sa to otvára,alebo kde mam klučku.Tak som to vyriešil takto maju to aj niektoré audiny
  Zdravým Všetkých majitelov LEGANZI a pod. Ak sa doma nudíte tak tu je nápad,mna sa raz pýtal večer kamarát,ked som ho viezol kde sa to otvára,alebo kde mam klučku.Tak som to vyriešil takto maju to aj niektoré audiny  Tu je foto:
 Tu je foto:Moderátor: Blue Lanos
 Zdravým Všetkých majitelov LEGANZI a pod. Ak sa doma nudíte tak tu je nápad,mna sa raz pýtal večer kamarát,ked som ho viezol kde sa to otvára,alebo kde mam klučku.Tak som to vyriešil takto maju to aj niektoré audiny
  Zdravým Všetkých majitelov LEGANZI a pod. Ak sa doma nudíte tak tu je nápad,mna sa raz pýtal večer kamarát,ked som ho viezol kde sa to otvára,alebo kde mam klučku.Tak som to vyriešil takto maju to aj niektoré audiny  Tu je foto:
 Tu je foto: 

OPLA som mal z vnútra komplet modrého a celkovo asi 100 led diódik
 OPLA som mal z vnútra komplet modrého a celkovo asi 100 led diódik  

Nemas  dake  foto ?
  Nemas  dake  foto ? 

Dávam sem ,ešte osvetlenie na legu,odkladacej skrinky pod laktovou opierkou aj z vypinacom proste,ked sa otvori tak to svieti .
 Dávam sem ,ešte osvetlenie na legu,odkladacej skrinky pod laktovou opierkou aj z vypinacom proste,ked sa otvori tak to svieti .  vsetko do zelena lebo zelena ukludnuje
 vsetko do zelena lebo zelena ukludnuje 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |