http://drahovsky.blog.sme.sk/c/188122/N ... ciare.htmlSkylineGTR píše:
Ale vláčet se za traktorem kvůli tomu, že tam je plná čára? To zas ne.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/188122/N ... ciare.htmlSkylineGTR píše:
Ale vláčet se za traktorem kvůli tomu, že tam je plná čára? To zas ne.

Je to úplně stejná buzerace, jako ty radary za cedulí obce. Pěkná podlost.
  Je to úplně stejná buzerace, jako ty radary za cedulí obce. Pěkná podlost.  
 Tyhle fígle s návnadou dělali ještě za komančů VB - sám jsem to zažil, kdy na široké cestě z Olomouce na Přerov byla 40 a zákaz předjíždění. Zhruba na 3km úseku jezdila ženská s Trabantem cca třicítkou a každý ji předjížděl. Všichni platili. Ale mnohem lepší fígl si vymysleli Šumperští policajti. Před železničním přejezdem v obci domek, zahrádka a tam ženská nahoře bez se opalovala. Bílé světlo na přejezdu nesvítilo, takže 30km/hod 30m před přejezdem. A policajti si tam dali radar a všichni řidiči (chlapi) sundali nohu z plynu až na přejezdu - koukali na ženskou (ale byla pěkná). 200m za přejezdem kasírovali - taky jsem platil 50,-Kčs

), nicméně opravdu pokud se bavíme o modelové situaci s kolařem a nebo třeba i traktorem, tak předjedu.
 ), nicméně opravdu pokud se bavíme o modelové situaci s kolařem a nebo třeba i traktorem, tak předjedu.

,
 , 

Jenže já jedu těch svejch tachometrovej 150-160 a za chvíli je zase předjíždím. Přiznám se,někdy to dělám i schválně.
 Jenže já jedu těch svejch tachometrovej 150-160 a za chvíli je zase předjíždím. Přiznám se,někdy to dělám i schválně. 

Já když měl auto se 180PS,tak my bylo uplně jedno kdo jak jede,ale prostě jen se bavím tím,jak lidi nedokážou skousnout,že je předjela Nexie.
 Já když měl auto se 180PS,tak my bylo uplně jedno kdo jak jede,ale prostě jen se bavím tím,jak lidi nedokážou skousnout,že je předjela Nexie. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |